Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetnék kicsit pozitív...

Hogyan lehetnék kicsit pozitívabb az iskolában?

Figyelt kérdés

Egyetlen egy barátom van az osztályból, szerencsére vele mindig tudok lógni, de idegesít, hogy totál antiszociális módon viselkedem. Állandóan csak nyavajgok, számolom a perceket, mikor lesz vége az óráknak, sóhajtozom, depizem. És tényleg szomorú, depressziós hangulatom van, pedig amúgy itthon egyáltalán nincs ez! Ahogy kilépek, más ember leszek. Iskolán kívül sok barátom, ismerősöm van. De valahogy a suliban nem megy a barátkozás, egyáltalán az élet élvezése! Borzalmas, magam is utálom a társaságomat ilyenkor! Mit tegyek? Miért vagyok ilyen?

11. osztályos lány

2013. szept. 4. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. Esetleg azt lehetne csinálni hogy mondjuk kezdj el sportolni stb. Ha pl:. van a sulidba olyan lehetőség, hogy van neki valami sportklubja vagy valami. /nálunk suli szinte a fiúk kiszoktak menni keddenként focizni, de pl:. úszni is így csoportosan jártunk, meg volt ilyen tömegsport elnevezésű dolog/
2013. szept. 4. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:
én is pont ilyen vagyok azzal a különbséggel hogy nincs 1 fő ember akivel lehetnék hanem egy társaság ahol van 6-7 ember és akkor aki épp ott van, de nem túl szoros kapcsolatok.. ez nem tudom jobb-e vagy rosszabb..
2013. szept. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!