Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagytok irigyek azokra,...

Miért vagytok irigyek azokra, akik már 13 évesen pl. szexelnek?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, sok itt az ilyen ember.. :/
2013. szept. 1. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%
Én igazán nem akarok offolni, de ez nagyon szúrta szemem. Azt írtad, a srác szeme láttára "nőttél fel", még ő vigyázott rád, rázta neked a csörgőt. Majd mind ezek után képes volt szexelni veled... Biztos az én agyammal van a baj, de ez nekem eléggé... bizarr.
2013. szept. 2. 16:00
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

Kissé az szerintem is...

2013. szept. 3. 01:01
 63/72 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek szerintem kicsit kamuszaga van. Egyre jobban úgy tűnik mintha valamilyen amerikai romantikus filmbe csöppentünk volna.

Ráadásul úgy veszem észre, hogy a kérdező minden egyes kommentjével egyre jobban adja alátok a lovat, és rájátszik.

Ha tévedtem akkor bocsánat.

De csak hogy ne off legyen: Őszintén szólva szerintem sem irigy rád senki.

2013. szept. 3. 12:16
 64/72 anonim ***** válasza:

"16 éve Ő a mindened"

NYUGI! EL FOG MÚLNI! PÁR ÉV, ÉS MÁS LESZ NEKI A NAGY SZERELEM! Meg fog únni, jól megteker párszor, aztán szeva!

2013. szept. 3. 19:05
 65/72 anonim ***** válasza:
27%

Tudod drága szívem, az különböztet meg minket az állatoktól, hogy mi nemet tudunk mondani az ösztöneinkre!

Te szimplán csak egy ÁLLAT VAGY, mert nem tudtál nemet mondani a vágyaidra!

2013. szept. 3. 20:23
 66/72 anonim ***** válasza:
az ember amúgy is egy állat még ha többnek is hiszi magát...de amúgy igen meg kell tanulni kontrollálni a vágyainkat és érzéseinket.
2013. szept. 3. 20:50
 67/72 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Na látod: Ő érettebb a koránál.

Te nem.

2013. szept. 3. 21:54
 68/72 anonim ***** válasza:
57%
Mondd azt h nem vagy érett és érettnek fognak mon dani. MA a linkelt kérdésből a csaj sztem nem egészséges. Mármint az h bűntudata lesz meg h nem a szerelemre kéne koncentrálnia. Bár én szerelemközpontú életet élek, így nem értme meg az ilyeneket, nekem fontos, hogy érezzem, hogy valaki szeret.
2013. szept. 3. 23:00
 69/72 anonim ***** válasza:
A csaj a linkelt kérdésben egészséges, értelmes, és érettebb,mint kortársai, nem olyan buta kis ösztönlény, mint sok tini...mérlegel,átgondolja nem csak fejest ugrik,hogy hú de szerelmes vagyok..... utolsó, butaságokat beszélsz!
2013. szept. 4. 05:10
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Én nem találom helyesnek meg egészségesnek sem ilyen korán a szexet! Egy 13 éves lány még nem érett hozzá, hiszen a serdülőkorban van. Akkor lesz érett hozzá, ha már tullépett a serdülőkoron. Van aki csak azért csinálja, hogy:" hű milyen büszke vagyok, hisz 13 évesen tudom mi az a szex!" Nem veszi észre, hogy szánalmas ez az egész és csak sajnálni lehet az ilyen személyt. Szerintem légy nyugodt senki sem fog irigy lenni rád, sőt ezzel csak megbélyegzed sajnos magad egy életre. 13 évesen még fejlődésben vagy, ne mond már nekem, hogy nem lehet kibirni még pár évet szex nélkül, hisz tudtommal senki sem halt bele, ha pár ével késöbb kezdte a szexet, sőt nem is bánta. Ne haragudj, de ezen nincs mit irigyelni...!Én 18 vagyok és szűz. Nem dícsérni szeretném magam, de ebben a lealacsonyodott világban inkább arra lehetsz büszke, hogy megvárod és ép ésszel gondolkodsz míg érett vagy a szexre!

Mégegyszer nem itélek el senkit! De mindenki maga dönti el, hogy hogyan rontja vagy nem rontja el az életét!

Az meg tényleg szánalmas, hogy a legjobb barátoddal aki vigyázott is rád képes voltál lefeküdni...!

18/L

2013. szept. 4. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!