Miért vagytok irigyek azokra, akik már 13 évesen pl. szexelnek?
Ennek a kérdésnek szerintem kicsit kamuszaga van. Egyre jobban úgy tűnik mintha valamilyen amerikai romantikus filmbe csöppentünk volna.
Ráadásul úgy veszem észre, hogy a kérdező minden egyes kommentjével egyre jobban adja alátok a lovat, és rájátszik.
Ha tévedtem akkor bocsánat.
De csak hogy ne off legyen: Őszintén szólva szerintem sem irigy rád senki.
"16 éve Ő a mindened"
NYUGI! EL FOG MÚLNI! PÁR ÉV, ÉS MÁS LESZ NEKI A NAGY SZERELEM! Meg fog únni, jól megteker párszor, aztán szeva!
Tudod drága szívem, az különböztet meg minket az állatoktól, hogy mi nemet tudunk mondani az ösztöneinkre!
Te szimplán csak egy ÁLLAT VAGY, mert nem tudtál nemet mondani a vágyaidra!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Na látod: Ő érettebb a koránál.
Te nem.
Én nem találom helyesnek meg egészségesnek sem ilyen korán a szexet! Egy 13 éves lány még nem érett hozzá, hiszen a serdülőkorban van. Akkor lesz érett hozzá, ha már tullépett a serdülőkoron. Van aki csak azért csinálja, hogy:" hű milyen büszke vagyok, hisz 13 évesen tudom mi az a szex!" Nem veszi észre, hogy szánalmas ez az egész és csak sajnálni lehet az ilyen személyt. Szerintem légy nyugodt senki sem fog irigy lenni rád, sőt ezzel csak megbélyegzed sajnos magad egy életre. 13 évesen még fejlődésben vagy, ne mond már nekem, hogy nem lehet kibirni még pár évet szex nélkül, hisz tudtommal senki sem halt bele, ha pár ével késöbb kezdte a szexet, sőt nem is bánta. Ne haragudj, de ezen nincs mit irigyelni...!Én 18 vagyok és szűz. Nem dícsérni szeretném magam, de ebben a lealacsonyodott világban inkább arra lehetsz büszke, hogy megvárod és ép ésszel gondolkodsz míg érett vagy a szexre!
Mégegyszer nem itélek el senkit! De mindenki maga dönti el, hogy hogyan rontja vagy nem rontja el az életét!
Az meg tényleg szánalmas, hogy a legjobb barátoddal aki vigyázott is rád képes voltál lefeküdni...!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!