Egy gyerek népszerűsége és a család anyagi helyzete között van összefüggés?
Nagyon nem.
Nálunk is van nem egy csaj aki rossz anyagi körülmények közt van. /az egyik esetében minden féle szrba bele mennek a szülők, hitelre megvesznek neki mindent mert szegény elvált szülők gyereke, a másik meg mindenkitől összecsórja apránként a pénz összehazudja, hogy kajára kell meg minden másnap meg hozza az őj iphone-át a suliba és egy időután meg kiderül, hogy az amit összecsórt az több ezer forint és az hiányzott hozzá neki a sok csórásból/
Meg vannak olyanok akiknél nincs problémájuk ilyenekkel. És egyáltalán nem tartoznak a menők közé.
Igaz ha soha nem tud elmenni barátnőkkel moziba vagy egy mekibe vagy bárhova ami egy kicsit is pénzbe kerül elégé egyedül marad.
De ez a felnőtteknél is így van.
Sajnos ez így van. Ahogy a mondás tartja "Gazdagok és szépek"
A gazdagnak van pénze drága ruhákat venni amik tényleg már szinte alapból széppé teszik az embert, van pénze rendben tartani magát, kozmetikus, fodrász. Ez csak egy része a sikernek persze.
Volt egy osztálytársam, akik elég gazdagok voltak, külsőre meg első megismerésre minden megvolt benne ami a menőséghez kell, de elég idegesítő volt meg hazudós, így nem lett népszerűbb az átlagosnál. Nekem azonban mai napig az egyik legjobb barátom, mert én is hasonlóan idegestő vagyok, (kekeckedő, szőrszálhasogató) a hazudósságát meg elviselem.
15/f
Ez a jelenség azóta létezik, amióta feltalálták az embert.A társadalom már csak ilyen.
Három nagyon fontos tényező, ami meghatározó: az egészség, a jómód, és az ész.(általában ez a siker titka) Ha valamelyikkel baj van, akkor bizony azt pótolni kell valahogy.
A legegyszerűbb mód például a szerény anyagiak ellensúlyozására, a jó, vagy kiváló tanulmányi eredmény. Az verhetetlen. És..a sport valamilyen szinten. Nem kell nagy dologra gondolni, elég a sakk is.
Illetve van még egy, ami bizony tiszteletet vált ki a gyerekek között is...egy jól beszélt idegen nyelv.
Is-is. nálunk van ilyen is olyan is de az ilyen r*bancoskdók akik azt hiszik ,hogy menők ők sem kő gazdagok.
Nálunk úgy lesz valaki népszerű ,hogy jófej , vicces , kedves , sok barátja van és nem bonyolódik rossz dolgokba.
Az igazán népszerűek sem az anyagi helyzetüktől azok.
nálunk teljesen igy van, én elég szegény családból származók ,és még az az egy barátom is elhagyott egy gazdag k*rváért.
engemet egyedül nevel egy anya a tesómal együtt . nem is vagyok hülye tanulás nélkül is kihozom a 3-ast mindig . de az osztályban ez annyit se ér mint ló citrom az udvaron. A legtöbb nagymenő full gazdag és már vagy 9 egyesük van kb 11 dolgozatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!