Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy gyerek népszerűsége és a...

Egy gyerek népszerűsége és a család anyagi helyzete között van összefüggés?

Figyelt kérdés
Az én ismeretségi körömbe minden "menő" gyerek gazdag családból származik.Kivétel nélkül. Ez véletlen? Hozzáteszem, hogy a "csicskáik" mind szegények és őket csak kihasználja a jómódú gyerek. 14/L

2013. aug. 28. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem.

Nálunk is van nem egy csaj aki rossz anyagi körülmények közt van. /az egyik esetében minden féle szrba bele mennek a szülők, hitelre megvesznek neki mindent mert szegény elvált szülők gyereke, a másik meg mindenkitől összecsórja apránként a pénz összehazudja, hogy kajára kell meg minden másnap meg hozza az őj iphone-át a suliba és egy időután meg kiderül, hogy az amit összecsórt az több ezer forint és az hiányzott hozzá neki a sok csórásból/

Meg vannak olyanok akiknél nincs problémájuk ilyenekkel. És egyáltalán nem tartoznak a menők közé.

2013. aug. 28. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Csak ők tartják magukat annak, aztán jön a középsuli, a kihasznált gyerek meg ráébred, hogy ebben- abban tehetségesebb, még ha nem is tud drága cuccokkal villogni, és változik a helyzet. Nem fog már ugrálni csak azért, mert a másik olyan nagy valakinek gondolja magát az apuci pénzétől, és ha nem eszeledik időben,és nem változik, majd ő koppan, hogy már senkit se érdekel, ha magáért nem elég érdekes.
2013. aug. 28. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaz ha soha nem tud elmenni barátnőkkel moziba vagy egy mekibe vagy bárhova ami egy kicsit is pénzbe kerül elégé egyedül marad.

De ez a felnőtteknél is így van.

2013. aug. 28. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos ez így van. Ahogy a mondás tartja "Gazdagok és szépek"

A gazdagnak van pénze drága ruhákat venni amik tényleg már szinte alapból széppé teszik az embert, van pénze rendben tartani magát, kozmetikus, fodrász. Ez csak egy része a sikernek persze.

Volt egy osztálytársam, akik elég gazdagok voltak, külsőre meg első megismerésre minden megvolt benne ami a menőséghez kell, de elég idegesítő volt meg hazudós, így nem lett népszerűbb az átlagosnál. Nekem azonban mai napig az egyik legjobb barátom, mert én is hasonlóan idegestő vagyok, (kekeckedő, szőrszálhasogató) a hazudósságát meg elviselem.

15/f

2013. aug. 28. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a jelenség azóta létezik, amióta feltalálták az embert.A társadalom már csak ilyen.

Három nagyon fontos tényező, ami meghatározó: az egészség, a jómód, és az ész.(általában ez a siker titka) Ha valamelyikkel baj van, akkor bizony azt pótolni kell valahogy.

A legegyszerűbb mód például a szerény anyagiak ellensúlyozására, a jó, vagy kiváló tanulmányi eredmény. Az verhetetlen. És..a sport valamilyen szinten. Nem kell nagy dologra gondolni, elég a sakk is.

Illetve van még egy, ami bizony tiszteletet vált ki a gyerekek között is...egy jól beszélt idegen nyelv.

2013. aug. 29. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
En ugymond gazdag csaladbol szarmazom, legalabbis az osztalytarsaimnal sokkal gazdagabb es meg merem kockaztatni h azert vmennyire nepszeru vagyok, viszont ez csak is a modoromnak es a viselkedesemnek koszonheto, van osztalytarsam aki tobbszor olyan jol el van eresztve megis a nyomi szinten van megragadva, hiaba probal onbizalmat gyujteni, semmi nem segit rajta, sztem ezt nem a penz hatarozza meg. En mindig utaltam amikor legazdagoztak meg keregettek ezt azt ha bevasarlokozpontba v ilyen helyen voltunk. A barati korombol mindenki atlag szinten van, es nincs kozottunk ebbol soha problema h nekunk egy kicsit tobbre futja, szval szerintem igen nalatok ez veletlen vmilyen szinten
2013. aug. 30. 05:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Is-is. nálunk van ilyen is olyan is de az ilyen r*bancoskdók akik azt hiszik ,hogy menők ők sem kő gazdagok.

Nálunk úgy lesz valaki népszerű ,hogy jófej , vicces , kedves , sok barátja van és nem bonyolódik rossz dolgokba.

Az igazán népszerűek sem az anyagi helyzetüktől azok.

2013. aug. 30. 11:47
 18/19 csilla200 válasza:

nálunk teljesen igy van, én elég szegény családból származók ,és még az az egy barátom is elhagyott egy gazdag k*rváért.

engemet egyedül nevel egy anya a tesómal együtt . nem is vagyok hülye tanulás nélkül is kihozom a 3-ast mindig . de az osztályban ez annyit se ér mint ló citrom az udvaron. A legtöbb nagymenő full gazdag és már vagy 9 egyesük van kb 11 dolgozatból.

2013. okt. 30. 02:08
 19/19 anonim válasza:
Szerintem van
2014. szept. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!