Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam 14 éves és egyszerűen...

A fiam 14 éves és egyszerűen nem értem. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
nem sportol, hiába próbálom rávenni. Kérem,hogy ne egyen sokat, úgy főzök neki, hogy egészségesen táplálkozzon, de suli időben a mamájánál eszik és attól a koszttól sokat hízik(minden nap van valami édesség). A lányok sem érdeklik még, és még nem nyúlt magához. Valamilyen szinten örülök,hogy ilyen sokáig az én "kicsi fiam",de ez már talán túlzás...

2013. aug. 27. 21:53
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

"A szüleim semmi ilyet nem mondtak te igen halott agyú."

Valahogy ez jött le abból hogy ha nem edzel akkor gépmegvonás. na mindegy akkor ezért ELNÉZÉST

"még se sírok annyit mint itt te..."

Jó egy év óta először írok ide és most is azért mert valahogy írritált hogy miket írsz egy ismeretlen emberről pusztán mert nem sportol.

"én jó formán begörcsölt lábbal edzek"

Ahogy írtam. Most egy mérnöknek,ügyvédnek,stb erre mi szüksége van? Szerintem semmi.

Jó. Nem azt mondom,hogy nincs igazad sok mindenben,de azt kúltúráltan is el lehet mondani, nem kell másokat egyből elb...ottnak nevezni csak mert nem értesz velük egyett.

2013. aug. 29. 22:20
 22/24 anonim ***** válasza:
69%

16. vagyok: Most komolyan eddig fajul egy ekkora " probléma"? Nem értem hogy függ össze a sikerrel. Én 14 évesen letettem egy felsőfokú nyelvvizsgát az asztalra, sok tanulmány versenyen vettem részt és nyertem, erős gimibe járok. A sportoló osztálytársaim jóval kevesebbet törődnek a tanulással. És hogy egészséges sportolni, azt nem vitatom, de felhívom az emberek figyelmét arra, hogy pl a focisták ( már 13-4 évesen is!) járnak kocsmázni, stb.

Ami a legdurvább, hogy ti komolyan elítéltek és lenéztek egy 14 éves fiút, mert nem sportol? Lassan olyan mindegy mit csinálsz/milyen vagy, mert jönnek ilyenkor a nagyokos emberekés beleszólnak az életedbe és jogtalanul kritizálnak. Mindenkinek vannak rossz szokásai, senki sem tökéletes, és senki nem él totál egészségesen ( hiszen a levegőtől kezdve minden szennyezett, a növényeket permetezik, a tusfürdőtől a fogkrémig mindenben vannak káros anyagok.) Én az anyuka helyében az étkezésre helyezném a hangsúlyt, persze néha lehet édességet enni, de mértékkel.

Az is oké lenne, hogy ha nem sportol, akkor mondjuk sétáljon hazafelé vagy menjen el a barátaival nézelődni, csak ne egy helyben üljenek a mekiben végig:-D

2013. aug. 29. 22:34
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"16. vagyok: Most komolyan eddig fajul egy ekkora " probléma"? Nem értem hogy függ össze a sikerrel. Én 14 évesen letettem egy felsőfokú nyelvvizsgát az asztalra, sok tanulmány versenyen vettem részt és nyertem, erős gimibe járok. A sportoló osztálytársaim jóval kevesebbet törődnek a tanulással. És hogy egészséges sportolni, azt nem vitatom, de felhívom az emberek figyelmét arra, hogy pl a focisták ( már 13-4 évesen is!) járnak kocsmázni, stb. "

Hát érdekes..én nem vagyok rossz tanuló mégis sportolok, kocsmában max kólát iszok...a csapatomban kb 3-an járnak kocsmába a 22 főből, ennyien még az általában igen okos vízilabdázok is járnak..

A sportolok pedig általában sokkal könnyeben végeznek elvi munkát sportolás után, szóval ennyit erről aztán várom a pirosat mert ez az oldal már tényleg megbolondult, kb be kéne szüntetni...

2013. aug. 30. 17:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy minden sportolóra igaz:) Viszont én ismerek ilyeneket elég közelről, az öcsém révén, így erre is fel kell készülnie egy szülőnek. És örülök, hogy te szereted és végzed, de ettől másokat nem kell erre kényszeríteni.
2013. aug. 30. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!