Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen egy gimis gólyatábor?

Milyen egy gimis gólyatábor?

Figyelt kérdés
Egy napról van szó az iskolában. Bemutatják az épületet és a tanárokat? Gondolom fel leszünk bontva. Osztályonként vagy össze-vissza? Lesznek ilyen "csapat verseny" szerűségek is? Nem tudom mit kérdezzek róla, nem tudom mik szoktak törénni egy gólyatáborban. Tudom, hogy senki nem tud konkrét választ adni mert iskola válogatja meg változik is az évek alatt. Viszont leírnátok nálatok hogy volt? Jó lenne tudni mire számítsak. 14/l

2013. aug. 25. 14:38
 1/6 anonim válasza:
100%

Hát,nálunk nem ilyen volt...nekünk 2 napos volt és nem a suliban.

Hajnali 6-ra a sulihoz kellett menni,ott összefirkáltak minket(ahol szabad felületet találtak rajtunk),befújtak ec illatosítóval,"új frizurát" kaptunk(behajlakkozták meg zselézték a hajunkat,különböző formákba).Ez ment 2 órán keresztül a suli udvarán,de közbe kaptunk normális reggelit.

Utána a belvároson keresztül elmentünk a buszmegállóba,de séta közbe random odakellett menni emberekhez és égetni magunkat előttük(szerelmet vallani nekik,fura dolgokat kérdezni).Majd buszokkal elmentünk egy közeli tó mellé,ahol egy üdülőhely volt és voltak lefoglalva külön házak,de a szerencsétlenebbek sátrakat kaptak (kb 10 gyerek) és fel kellett állítaniuk és abban aludtak este.

Ott is szivattak minket,csokis fokhagymát,mustárt,tejszínhabot vöröshagymával és egyéb "finomságokat" etettek velünk,locsoltak jéghideg vízzel tojásba,sárba,tollba és lisztbe kellett hemperegnünk és hasonlók.Délután szabad program volt,fürödhettünk vagy aki akart,aludt.

Este minden házhoz rendeltek pizzákat,utána koncertek voltak meg buli,akkor már elmentek az osztályfőnökök (délután velük is megismerkedtünk) és csak pár felügyelő tanár volt kint,de semmiért nem szóltak szinte.

Hajnal 5-kor,2 óra alvás után felébresztettek mindenkit hangosbemondóval meg riasztóval és kizavartak minket a fűre,reggeli tornára,mert "fontos a mozgás".Fél óráig piszkáltak minket,6-kor visszamehettünk pihenni,utána reggeli volt és pakoltunk,mentünk haza.

Én nagyon élveztem,mert a végzősökkel jóba lettünk,nem voltak olyan vadállatok,mint hallottam másoktól előtte.Csak nem kell úgy odamenni,hogy te semmit nem csinálsz meg,mert akkor rád szállnak és tényleg sz.r lesz az egész.Mi a házakban vegyítve voltunk,de így is jó volt.

Bár lehet,hogy nálatok nem így lesz,mert egy nap alatt a suliban nem hiszem,hogy ilyenbe belekezdenének.

2013. aug. 25. 15:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem sem lesz ilyesmi, de jól hangzik. Elég rövid is lesz 9-től 17 óráig tart. Nem tudom ez idő alatt miket fognak kitalálni, ebédet is kapunk azóval az is beleszámít az időbe.
2013. aug. 25. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég gyenge gólyatábornak hangzik.Miénk anno 3 napos volt(és még azóta is minden évben ennyi) és hihetetlenül jó volt.Egy erdö mellett voltunk egy kempingben.Rég nem éreztem magam olyan jól mint akkor.

Azalatt a pár óra alatt össze se tudsz ismerkedni rendesen az osztálytársaiddal.De nyugi nem lehet olyan vészes.Max 1-2 szivatás.

2013. aug. 25. 21:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen gondolodtam, hogy meg sem ismerjük egymást. Azt hiszem, hogy a suli és tantestület bemutatása ilyen fix "program". Ez nem tudom mennyi időt vesz igénybe, de elég kevés idő marad. Azért remélem érdekes lesz.
2013. aug. 25. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is két napos volt.

Busszal mentünk a közeli falu melletti ifjúsági táborba, faházak, sok pók, hatszemélyes szobák. Nálunk kint még nem volt szivatás, csak ismerkedtünk, meg túrázni is mentünk. A suliban volt két szivatásunk is, egy za első nap nagyszünetben, az nem volt gáz, a másik pedig pár hét múéva délután, beöltöztünk otthonka-csíkoszokni-szandál-fejre WCpapír szettbe, és énekeltünk, az előttünk álló lábát fogtuk és hátranyújtottuk a miénket, meg gusztustalan kajákat ettünk. De mindez tanári felügyelettel.

Nálatok nem tudom, mi a szokás, nem ismersz senki felsőbbévest a suliból, akit meg tudnál kérdezni? Bár nem hiszem, hogy egy nap alatt komolyann dologba belefognának, szerintem csak ismerkedés lesz, max pár beavató feladat, ha ezzel egybekötik :)

2013. aug. 26. 00:02
 6/6 anonim válasza:
#1 ez melyik suli? :D
2016. márc. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!