Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen csókolóztatok...

Hány évesen csókolóztatok először?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor, és milyen volt? Hol történt, és kivel (úgy értem,hogy jártatok is az illetővel, vagy csak úgy spontán) ?:) Kort és nemet is írjatok légyszi! :)
2013. aug. 22. 20:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

16/L

(10es voltam)

2013. aug. 22. 22:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen (lány vagyok), egy réten egy sráccal, akit alig ismertem (azóta se láttam). Rossz volt emiatt, valaki mással is megtörténhetett volna.
2013. aug. 22. 22:38
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
14 évesen, egy olyan sráccal, akivel nem jártam sosem, viszont eléggé...egymásra vagyunk hangolódva :D nagyon jó volt, mert a srác eléggé profi volt
2013. aug. 22. 22:47
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

12 évesen a 15 éves barátommal. Jártunk kemény egy napja, sulim előtt csókolóztunk először. Nagyon jó volt, a kapcsolat 4 hónapig tartott :D

Aztán egyszer csókolóztam egy biszex barátnőmmel (idősebb nálam) mert érdekelt, hogy milyen egy lánnyal.

Ja meg persze a mostani barátommal, akivel szintén 4 hónaposak vagyunk, bár nem annyira nagy dolog ennyi idő, max a korosztályom átlagához képest, de nem is érdekel :D Vele a parkban voltunk kettesben rámozdultam és így jöttünk össze.

13/L

2013. aug. 22. 23:32
 15/29 anonim ***** válasza:

Még sosem.

17/F

2013. aug. 22. 23:53
 16/29 anonim ***** válasza:

-15 éves voltam, a fiú meg 14(volt köztünk 2 hónap)

-akkor azt hittem, hogy jó volt, de már tudom, hogy mi az igazán jó:) így visszagondolva nem is élveztem..csak azt hittem, hogy az úgy jó volt:D

-a parkban az osztálytársammal, akivel jó barátok is voltunk:) előtte pár nappal már szerelmet vallott, de a hosszú hétvége miatt csak pár nappal a nagy vallomás után tudtunk találkozni:) úgy 4 hónapig jártunk utána és azóta is osztálytársak vagyunk:D

16/L

2013. aug. 23. 01:59
 17/29 anonim ***** válasza:

-14 éves voltam.

-Játszótéren történt.

-Nem volt túl jó,kezdő voltam.

-Jártam is a egy jó ideig,majd 3 évvel később szintén jártunk,de akkor már le is feküdtünk(17 éves és 2 hetes voltam,egészen pontosanXDDD).

17/L

2013. aug. 23. 02:50
 18/29 anonim ***** válasza:
15 évesen, középsulis avatóbál után a buszállomáson szakadó esőben :D így olyan szépnek tűnik de borzalmas volt.. nem tudom mit és hogy kell.. a fiúval jártam 2 hónapot de mai napig a legjobb barátok vagyunk :D
2013. aug. 23. 07:46
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Még nem. Viszont azt szeretném, hogy az első csókom különleges legyen, egy olyan embertől kapjam, akit szívből szeretek, olyan környezetben, ami igazán meghitt stb. Szóval legyen jó emlék, na :) Mégiscsak az az első... :)

13/l

2013. aug. 23. 09:19
 20/29 anonim ***** válasza:
14 éves voltam, az első szerelmemmel, egy randi után, nálam. Szerintem jó volt :D de utána még több mint egy évet együtt voltunk, így már konkrétan nem emlékszek, hogy az első milyen volt... Azóta csókolóztam már jobbal is, rosszabbal is. 18L
2013. aug. 23. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!