Hány évesen csókolóztatok először?
12 évesen a 15 éves barátommal. Jártunk kemény egy napja, sulim előtt csókolóztunk először. Nagyon jó volt, a kapcsolat 4 hónapig tartott :D
Aztán egyszer csókolóztam egy biszex barátnőmmel (idősebb nálam) mert érdekelt, hogy milyen egy lánnyal.
Ja meg persze a mostani barátommal, akivel szintén 4 hónaposak vagyunk, bár nem annyira nagy dolog ennyi idő, max a korosztályom átlagához képest, de nem is érdekel :D Vele a parkban voltunk kettesben rámozdultam és így jöttünk össze.
13/L
-15 éves voltam, a fiú meg 14(volt köztünk 2 hónap)
-akkor azt hittem, hogy jó volt, de már tudom, hogy mi az igazán jó:) így visszagondolva nem is élveztem..csak azt hittem, hogy az úgy jó volt:D
-a parkban az osztálytársammal, akivel jó barátok is voltunk:) előtte pár nappal már szerelmet vallott, de a hosszú hétvége miatt csak pár nappal a nagy vallomás után tudtunk találkozni:) úgy 4 hónapig jártunk utána és azóta is osztálytársak vagyunk:D
16/L
-14 éves voltam.
-Játszótéren történt.
-Nem volt túl jó,kezdő voltam.
-Jártam is a egy jó ideig,majd 3 évvel később szintén jártunk,de akkor már le is feküdtünk(17 éves és 2 hetes voltam,egészen pontosanXDDD).
17/L
Még nem. Viszont azt szeretném, hogy az első csókom különleges legyen, egy olyan embertől kapjam, akit szívből szeretek, olyan környezetben, ami igazán meghitt stb. Szóval legyen jó emlék, na :) Mégiscsak az az első... :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!