12-13 évesek! Ti hogy képzelitek el a tökéletes szülinapi bulit?
Hol lenne?
Mikor? (délelőtt, este)
Programok?
Kaja,innivaló?
Milyen lenne a torta?
Milyen ajándékot szeretnétek?
Kíváncsi vagyok arra hogy ti milyennek képzelitek :D
am. 12/l
15 vagyok,nemerdekel,akkorisvalaszolok
hol:valami meno clubban
mikor:estetol reggelig
program:pokerezes,felelsz vagy mersz,tanc,szex,pialas vagy fu,es limozas
kaja,innivalo:bacardi,vodka,pezsgo,koktelok,kaviaros csemegek,szendvicsek
torta:emeletes,gesztenyes
ajandek:mind1
15/l
Lassan 15 leszek, de gondolom nem baj, ha válaszolok. :)
Hol lenne? Természetesen itthon. És mivel októberi vagyok, szabadtéri buli kilőve.
Mikor? Mondjuk este 7-től másnap délelőttig. Pizsipartira gondolok a legjobb barátnőimmel. :)
Programok? Mindenféle hülyeség, a szokásos, amit mindig csinálni szoktunk. Éjjel meg megnéznénk mondjuk egy filmet, de nem horrort, mert azt ki nem állhatom.
Kaja, innivaló? Újabban imádjuk a Cézár-salit, meg az alkoholmentes (!) gyümölcsös sört, szóval tuti az lenne. :D
Milyen lenne a torta? Valami gyümölcsös finomság, amit anya csinál.
Milyen ajándékot szeretnék? Mindennek örülök, de nálam körömlakkal sosem lehet mellé lőni. :D
alkoholmentes sör?
az sztem vmi műanyag szar
biztos egészségtelenebb az alkoholosnál
15f
Most lesz majd a 14. szülinapom, szóval elmondom, mit szeretnék, de a szüleim úgysem engednék.
Kiülnéjk a tetöre a barátommal (nem a pasim, csak a legelsegjobb barátom), este olyan 8-9 körül, pár liter narancsüdítö meg egy xxl pizza társaságában, torta nem lenne, csak egy pici muffin. :) Az lenne a legszebb ajándék, ha a barátom átölelne és megpuszilna. :)
Ennyi.
De az lesz, hogy a szülinapomon megint elbújok egy hidek, sötét, magányos sarokba, mint a többi szülinapomot, amit a szüleim mind pokollá tettek. :(
13/L (januárban 14)
Köszi!
Az ötlet szép,de a szülinap szomorú:(
Előre is boldog szülinapot!
Hmmm... tökéletes szülinapi buli? Nem rendeznék bulit; amikor a szülinapomon jön az általam nagyon szeretett családom, valahogy elkezdek feszengeni, és frusztrálva érzem magam, no meg közelebb kerülök a halálhoz, ebből kifolyólag minden szülinapomon halálosan komoly fejjel nézek, és filózok. Tehát szokásos; jön a kompánia, kapok egy csomó ajándékot, kajálunk, beszélgetnek, én meg feljövök a kuckómba, hogy kutassak, zenéljek, vagy legalábbis csináljak valami jót.
14/L
Most lettem 13 éves,átjött a barátnőm meg igazából barátnőm egész családja,anyuék beszélgettek mi meg a másik szobába beszélgettünk..stb..
Amikor kisebb voltam akkor mindíg kb 4-8 ig volt a "party" amiben nem volt semmi különös csak babáztunk meg játszottunk:DDdd
szerintem nekem sosem lesz ilyen vad,piás meg óriási nagy bulim..elsem tudnám képzelni hogy ilyet rendezzek.
nem szeretem eleve megünnepelni a szulinapom,mindíg ott van az egész család is..nem muris.számomra nagyon nyomasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!