12-13 évesek! Ti hogy képzelitek el a tökéletes szülinapi bulit?
Hol lenne?
Mikor? (délelőtt, este)
Programok?
Kaja,innivaló?
Milyen lenne a torta?
Milyen ajándékot szeretnétek?
Kíváncsi vagyok arra hogy ti milyennek képzelitek :D
am. 12/l
Jaj, lehagytam a legfontosabb momentumot.
Este, mikor már aludnánk, megnézetnék velük néhány részt az "ijesztő" sorozataimból. :)
Esetleg néznénk valami horrort, de azt nem nagyon, mert nem nagyon tudok 2 órán át figyelni egy filmre.
Ezalól kivételt képez pl. a Star Wars, Transformers, Karib tenger kalózai,Avengers....Azokból lehet néznénk.
Megint itt vagyok!Várom a további válaszokat!:D
Az utcsónak meg köszi:)
Nemrég töltöttem a 14-et tehát nem rég voltam 13:)
Hol lenne: itthon, medencés buli a hátsó kertben
Mikor: este
Programok: medencézés, hülyülés, vízibombázás egyéb vizes játékok stb.
Kaja, innivaló: hűtött innivalók, mindenféle, alkoholmentes sör, alkoholmentes koktélok, sok édes és sós kaja
Torta: csakis kizárólag tútótorta!!!
Ajándék: mindennek örülnék, leginkább ékszer, ruha
Nekem ez nagyon tetszene, jövőre tuti megcsinálom!:)
Köszi!
Szerintetek szívárvány torta milyen lenne?
Szia! Elmúltam párral 12 éves de azért válaszolok nekem milyen volt. A tizenkettedik bulimon, eljött néhány barátnőm és filmeztünk, játszottunk, persze volt egy jóó nagy csokitorta, délután volt 8-9ig :9
Aztán 13 évesen pizzázni mentünk szintén barátnőimmel
Itthon, a garázsban vagy az udvaron
Estétől reggelig.:)
Ivás,ivás,ivás,és persze ivás.:D
rántott hús és "kölyökpezsgő".:D
nem vagyok édesszájú, egyáltalán nem eszem sütiket, de ha lenne akkor jó nagy dobostorta
bármit elfogadok.
14/L
A pincében
estétől reggelig
hát üvegezés , és levinnék egy projektort és kivetítenénk valami jó horrort a többit meg improvizálnánk
én imádom azokat a finom falatkákat amiket kis fokpiszkálóra szúrva tálalnak mini virsli vagy ilyenek inni nagy adag red bull-t ,kóla, nestea
feketeerdő vagy marlenkatorta
abszolút semmi ajándékot nem várnék inkább úgy lenne hogy megkérném őket hogy hozzanak valami rágcsálnivalót innivalót akkor meg is lenne oldva a kaja pia arra nem kéne költeni
az anyukádnak pedig mond hogy lenne két fiú is akikkel nagyon jóban vagy és szeretnéd ha eljönnének és nem lesz semmi durva dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!