Szerintetek nem kiábrándító, hogy 1,5 hét múlva iskola? :\
Ne is mondd. Szerintem ez a legrövidebb nyár amit valaha tapasztaltam :/ pedig annyi tervem és programom volt :((
16L
ajj én most megyek 9.be és nagyon félek :s
egyébként én még most nyáron nem is aludtam 10+ órát:D úristen tényleg :D inkább 6-7et időpocsékolásnak éreztem az alvást:P na de most utolsó napokban bepótolom:D
De, eléggé az. Főleg úgy, hogy nagyon félek ettől a tanévtől. Idén kezdem a 10-et.
Matek vizsgát kell tennünk, valami projektet is össze kell majd hoznunk (elvileg, ez nem tuti), jó lenne letenni a középfokú angolt idén, de úgy érzem, hogy annyira messze vagyok tőle, mint ide Jeruzsálem. Ebben az évben kezdem a 3. nyelvet, a németet és az oszt.társaim akikkel együtt leszek, pont az általam legjobban utált emberkék között vannak, a többi gyereket meg nem igazán ismerem a csoportból (más osztályba járnak), a kötelező olvasmányok közül egyet sem sikerült elolvasnom és ebből is tuti probléma lesz év közben (értsd 18 db van, és dögunalmasak, mert miért is ne).
Plusz még rengeteg dolgom lenne suli kezdés elött (pl. sulis cuccokat venni, elmenni helyesírás tanárhoz stb.), de alig lesz időm, az angol kurzus miatt (éljen az eltékozolt idő).
Sajnos én is épp csak most kezdtem belejönni a nyárba, erre már vége is. Plusz sajnos idén is kifolyt a kezemből az idő, jővőre nekem is jobban kell szervezkednem. :( De azért egy picit már várom a sulit, meg az őszt (az ősz a kedvenc évszakom), de azért még plusz 2 hétnek örülnék. :)
(Bocsi a panasz áradatért csak már rohadtul ideges vagyok, és ezt most muszáj volt leírnom.)
15L
15/L vagyok szintén, idén megyek 9-be (vagy 10-be, kinek, hogy tetszik, tavaly a 0. évfolyamot végeztem). ami azt illeti a gimiben gyűlölöm az osztályomat, nem összatartó, csak a szekálás megy meg a klikkesedés. Nem akarok azok közé viszamenni. És ha rágondolok, hogy még 4 év van hátra, akkor agybajt kapok. Ott van az "önkénteskedés" ami olyan önkéntes mint a munkatáborok voltak (bocs, durva hasonlat) amivel nincs bajom, csak a sok papírtól meg az idegbeteg és szervezkedésre képtelen tanáraimtól kiráz a hideg.
Viszont várom, mert idén nyáron tanultam németet így most az évvégi 5-öst céloztam meg és mindenből jobban szeretnék tanulni, mert már most készülök a továbbtanulásra (hát igen, amikor nem szeretsz valamit, akkor inkább a jövődet tervezgeted).
Na meg hiányozni fognak a hajnalig tartó kockulások, most is észre se vettem és már negyed 4 van. :O
Én egyelőre még ignorálom az egész gondolatot, még ebben az utolsó hétben kibulizom magam, elmegyek helyekre, és tényleg nem törődöm az egésszel. Bár most így kicsit belegondolva szörnyű egy dolog ez, hihetetlenül zsírkirály nyaram volt, és nagyon nehéz lesz visszaszokni a monoton hétköznapokba. De vannak péntekek, ennek örüljünk! :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!