Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez szerintetek teljesen...

Ez szerintetek teljesen normális egy 16 éves lánynál?

Figyelt kérdés
körmöt lakkoz, sminkeli a szemét, miniszoknyákat hord, néha magassarkút, minden nap éjfélre kell hazaérnie, van egy pasija aki vele egy idős, néha bulizik
2013. aug. 21. 10:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
93%
SZerintem teljessen normális. Az éjfélre hazaérés kicsit sok kb. 10-11 fele lenne ideális.
2013. aug. 21. 15:57
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Emberek! Mégis mi az, ami NEM normális egy 16 éves lány életében a felsoroltak közül?

Vagy itt mindenki apácák közt nevelkedett?

Nyugodtan le lehet pontozni, nem igazán érdekel, de nem értem, hogy ezen mi a nem normális. Nem drogozik, nem iszik, néha bulizik, van barátja, aki vele egy idős, de feltételezem, hogy nincs még nekik közös gyerekük...

Gondolom nem télen hord miniszoknyát, hanem nyáron a melegben, és mi van akkor ha magassarkút hord? Akkor ő más faj?

Komolyan mondom, hogy ebben a mai világban már mindennel probléma van. Azok a válaszolók akik elmúltak 16 évesek szerintem gondoljanak vissza arra, hogy miket csináltak ennyi idősen....

Ja és egyébként miért nem látunk olyan kérdéseket hogy: Normális-e az, hogy a 16 éves fiúk többsége, iszik, drogozik, füvezik, szétvarratja magát, stb.??

Nevetséges!

2013. aug. 21. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

"Azok a válaszolók akik elmúltak 16 évesek szerintem gondoljanak vissza arra, hogy miket csináltak ennyi idősen.... "

Gimibe jártam. Hétköznap nem mehettem el sehová, hétvégén is csak péntek - szombaton és max. 10ig a barátommal, akit akkor ismertem meg. Bulizni, a szó mai értelmében nem jártunk, nem ittunk alkoholt. 22 évesen rúgtam be először és utoljára egyetlen egyszer, akkor sem buliban, hanem otthon a 4 éves kapcsolatomban. Nem apácák neveltek, csak olyan szülők, akik tényleg neveltek is, nem csak életben tartottak, mint sajnos manapság sokakat. Nem hordtam miniszoknyát csak rövidnadrágot nyáron, magas sarkúm egy volt, amit ünnepekkor viseltem. Lakkoztam a körmöm, de nem színesre csak színtelenre körömerősítővel vagy halvány rózsaszínre és gimi alatt nem sminkeltem magam, 20 évesen kezdtem el sminkelni. Ennek ellenére, hogy engem így neveltek és boldog nő lett belőlem, én úgy gondolom, hogy lehetek engedékenyebb majd az enyémmel, mert ma ha valakit így nevelnének, mint engem, a világ fordulna ki magából, akkora lázadást keltene, pedig nem volt régen, 10 éve. Elfogadnám a lakkozott körmöt, szolidan sminkelt szemet, nem igénytelenül rövid szoknyát és azt, hogy van barátja, de éjfélig akkor is csak alkalmanként engedném el a 16 éves lányom bulizni, ez szerintem nem nem férne bele heti rendszerességgel.

2013. aug. 21. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

"Nem apácák neveltek, csak olyan szülők, akik tényleg neveltek is, nem csak életben tartottak, mint sajnos manapság sokakat."

Szerintem máskor gondold át,hogy hogy szidod más szüleit,nevelését...

én 14 évesen éjfélig el voltam engedve suli időben hétvégenként..és felesleges a szüleimet ócsárolni,mert igegenis rendes nevelést kaptam!Mellesleg,valószínűleg azért engedtek ki éjfélig,mert ismerték a baráti köröm aminek a nagy része már nagykorú volt és vigyáztak rám,hazakísértek..Sőt 14 évesen voltam először bulizni,először házi buliba majd rá pár hónapra elmentünk egy szórakozó helyre is.Nem lett semmi bajom,nem tettem szét a lábam minden második srácnak,nem fetrengdtem hulla részegen a hányáásomban.Mikor betöltöttem a 15-öt,kb havonta 1x-2x elengedtek bulizni 1ig kint lehettem és nem lett semmi bajom..16 évesen ugyan ez volt:)

Szóval szerintem teljesen normális,lehet most szidni,hogy jaj,hogy elvoltam engedve.De felnőttem,normális ember lett belőlem.Valahogy mi a szüleimmel megtaláltuk az "arany középutat" :)

2013. aug. 22. 02:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kár rápörögni a "kit hogyan neveltek, milyenek voltak a szüleink dologra" - más társadalom más igények más nevelés, sajnos rövid idő alatt változott sokat a világ. A kérdező valószínűleg azért tette fel a kérdést, mert bizonytalan. Nyilván van, akit tovább kiengedtek, van akit nem, ezt a szülők döntik el. Én személy szerint 15 évesen kollégiumba kerültem, szóval a szülői felügyeletnek annyi volt. Volt nevelőnőnk, aki egyébként ritka rendes és toleráns, abszolút kamaszokhoz való - és még mielőtt jönne a válasz, hogy lepasszoltak, azért mentem koleszba, mert más városban tudtam csak azt tanulni, amit szerettem volna, semmi másért. Abban látom erre a kérdésre a választ, ha a kérdező tájékozódik - ha eddig nem tette meg- a leányzó baráti körérő és kötnek egy kompromisszumot, hogy elengedi, ha tudja hova kivel és mindig el lehet érni. Persze iskola alatt belátása szerinti ideig - nem gondolom, hogy az éjfél optimális egy fejlődő szervezetnél, de eldöntik ők- Szerintem ez nem teljesíthetetlen a kamasz oldalról pedig elfogadható ajánlat. A miniszoknya stb meg természetes főleg manapság, teljesen más a nőiesség fogalma és ezt pedig ebben a korban élik meg a kamaszok.
2013. aug. 22. 08:56
 16/19 anonim válasza:
Nem tudom, én 16 éves vagyok, és festem a körmöm, nem hordok egyáltalán szoknyát, magassarkú még nem nagyon volt a lábamon, és 8ra haza kell érjek....
2013. aug. 22. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nem öltözködik r.bancosan akkor mondhatni,hogy normális (bár lassan az a normális mikor kint van minden tinilánynak mindene)

De az éjfélre hazaérés szerintem is durva,koleszos vagyok,de mikor itthon vagyok akkor is sötétedésre kell hazaérnem, koleszba pedig 9kor, de legkésőbb fél10kor

2013. aug. 22. 16:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális!
2013. aug. 22. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:

20:41

Húha! Ezzel olyan emberi nagyságot értél el, hogy mindjárt leborulok a lábad elé imádkozni.

2014. nov. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!