Anyám rám kényszerítette a rövid hajviseletet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elegem van a szüleimből, lyukat beszéltek hasamba, meg amÚgyis hosszabban egyeztünk meg, de fodrásszal összebeszéltek.2013. aug. 19. 07:35
2/12 anonim válasza:
Te vagy a szép, fenékig érő szőke hajú lány, aki úszik, és emiatt akart neki rövid hajat az anyukája?
3/12 A kérdező kommentje:
őőőőőő nem én barna vagyok, és hátközépig ért.
Miért?
2013. aug. 19. 07:46
4/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyszerűen ne menj a fodrászhoz, növeszd meg, gondolom nem fognak odakényszeríteni, akkor menj mikor te akarod vágatni és menj másik fodrászhoz a tudtuk nélkül. Szerintem ne hagyd magad, ez nagyon gáz, te viseled, neked kell tetszenie!
5/12 anonim válasza:
Bocs, akkor tévedtem. Erre a kérdésre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
6/12 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit hasonló hleyzetben vagyunk, végén látom ő is kivan, nemtudom annyja hogy tehette...
Ilyen nyakig feléig ér a hajam amikor, vállig érőre beszéltek rá.
2013. aug. 19. 08:41
7/12 anonim válasza:
Tépesd meg, hordj törpsapkát (olyan ByeAlexeset). Lehet, hogy jobban áll, de ha nem tetszik, akkor növeszd meg és egyedül járj fodrászhoz egy másikhoz. amúgy lehet nagyon jól kinézni rövid hajjal: [link]
Esetleg egy részét fesd be, vagy nyirasd le oldalt, hordj szép kiegészítőket. Olyan szörnyen nem nézhetsz ki.
8/12 anonim válasza:
Közöld a szüleiddel, ha már így kiszúrtak veled ők fizetik a hajhosszabbításodat.
9/12 anonim válasza:
Növeszd meg, máskor pedig menj egyedül fodrászhoz. Jobb ötletem nincs, szemét húzás volt anyádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!