Ezt a megalázást hogy éljem túl? Mit mondjak anyának, hogy ne kérdezgessen?
Annyira szörnyű és azóta csak sírok,eszek és hányok felváltva.Még sosem volt olyan,hogy én lettem volna a figyelem középpontjában,de most mindenki rólam beszél,nem merek felmenni Facebookra se emiatt...
Augusztus végén nyelvvizsgázom és arra is kéne készülnöm,de így nem megy.
Anya pedig kérdezi folyton,hogy mi történt,mert általában mindent megbeszélek vele,de ezt nem mondhatom el neki.Este már olyanokat mondott,hogy felhívja a barátnőimet,ha nem mondom el és hasonlókat.
16L

Minden csoda három napig tart. Nemsokára senki nem fog emlékezni erre az esetre.
A barátaidnak mondd meg, hogy nem volt közöttetek szex, és csak azért adott neked pénzt mindeki szeme láttára, hogy kétértelmű és kétes helyzetbe hozzon. Aki hisze neked, az valóban a barátod. Aki meg nem hisze neked, azt rakd ki az életedből! Kérd meg a barátaidat, hogy álljanak ki melletted, ha valaki pletykálna rólad.

Nincs miért szégyelni magad! Sajna mindenkinek kijár egy s.fej az életben.
A pénzes dolgot meg vedd lazára a haverok előtt. Pl. ha szóba kerül, hogy "sosem feküdtem le vele, bár amilyen bénán csókol, elfogadhattam volna a pénzt fájdalom díjul..."
Anyudnak elmondhatod, biztos tud ő is mesélni a pasis pofára esésekről. :)

ohh pletykák.. :)
sz@rd le az egészet sztem..
ez nem olyan gáz dolog :) hozzám volt, aki odajött h "te jó ég te tényleg lefeküdtél XYnal?? és h-h nem mondtad még az alatt a 2 hónap alatt, hogy jártok?".. Közben meg a csávó a legjobb haverom volt.. És már csak azért se jöttem volna össze vele.. meg oké h nem minden a külső, de ő nekem nagyon nem jön be, mint pasi és annak meg semmi értelme, hogy olyannal jöjjek össze, aki nem tetszik és kb undorral csókoljam meg..
szóval az a lényeg h állítólag volt egy 2 hónapos kapcsolatom a legjobb haverommal, ami során elvesztette a szüzességem.. nos.. érdekes.. én úgy tudom, hogy még mindig szűz vagyok és még nem volt olyan görbe estém, amire nem emlékszem, így biztos, hogy nem történt még meg... de azért vicces az, amikor mindenki más jobban tudja, hogy mi történt velem, mit csináltam és mit mondtam, mint én...

Jaj, szegénykém :(. Elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet, a helyedben én is ki lennék. Próbálj nem gondolni erre az egészre.
Egyébként mondd el anyukádnak, biztos megfog érteni.
És kérlek szépen...felejtsd el Őt örökre. Ne foglalkozz vele, és ne dőlj be neki többet, hisz Te ennél többet érdemelsz!

Szerintem is anyukád tőled hallja meg először, mert utána nehezebb kimagyarázni.
Ha anyukád helyében lennék, a srác a taknyán csúszva törölné fel az aszfaltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!