Ezt a megalázást hogy éljem túl? Mit mondjak anyának, hogy ne kérdezgessen?
Annyira szörnyű és azóta csak sírok,eszek és hányok felváltva.Még sosem volt olyan,hogy én lettem volna a figyelem középpontjában,de most mindenki rólam beszél,nem merek felmenni Facebookra se emiatt...
Augusztus végén nyelvvizsgázom és arra is kéne készülnöm,de így nem megy.
Anya pedig kérdezi folyton,hogy mi történt,mert általában mindent megbeszélek vele,de ezt nem mondhatom el neki.Este már olyanokat mondott,hogy felhívja a barátnőimet,ha nem mondom el és hasonlókat.
16L
írtam neked privit.
nyugodtan írd le ami történt
:)
Nekem is írhatsz nyugodtan, engem elég sokszor aláztak már meg, meg egyfolytában csúfolnak, és van amikor már sírok is.
ÍRJ! :D
Jó,tessék:
Az egész még a nyár elején kezdődött,amikor elmentünk megünnepelni a legjobb barátnőm szülinapját.Közelebb kerültem egy fiúhoz,akit mindenki ismer,mert folyton bulizik,iszik,nagyon jól néz ki,szóval a csajok folyton körül veszik.Csak beszélgettünk és hazakísért,akkor nem volt semmi.
Utána elkezdtünk chaten beszélgetni és találkozgatni.Az egész nyarat vele töltöttem szinte,folyton a házukban lógtunk és medencéztünk meg hülyéskedtünk,mindenkit elhanyagoltam miatta.Az utóbbi két hétben viszont már több volt...Nem feküdtem le vele,mert még sosem volt barátom,de azon kívül volt minden.
Csütörtökön összevesztünk,mert mondtam,hogy a péntek estét a barátnőimmel szeretném tölteni,erre meg flegmán közölte,hogy "persze,nyugodtan b..szassam meg magam,ha már neki nem engedem".Veszekedtünk és ott hagytam.Tegnap este odajött a haverjaival,ahol mi voltunk és volt velünk pár srác,akikkel osztálytársak voltunk 8 évig és 1 éve nem beszéltem velük,úgyhogy leültem velük dumálni.
Erre odajött és elkezdett részegen beszólogatni és mindenki szeme láttára pénzt adott,hogy "köszöni az utóbbi pár napot és az egész nyarat".
Azt hittem,hogy elfelejtik,de facebookon is kaptam üzeneteket,hogy mennyi egy menet,mit vállalok,stb.
A barátnőimmel is összevesztem,mert még júniusban folyton a srácról beszéltem,de megígértették velem,hogy nem beszélek vele többet,mert csak bántani fog.Ezért amikor a sráccal voltam,azt mondtam nekik,hogy angolozok,szóval szinte alig találkoztam velük a nyáron.
Mindenki azt hiszi,hogy egy utolsó k..va vagyok,pedig ez nem igaz.
Én ezt nem így akartam és most fogalmam sincs,hogy mit csináljak.
Ráadásul a szülinapom is nemrég volt és kaptam tőle egy kiskutyát,akit már megszerettem,de nem tudom,hogy mi legyen vele,visszaadjam-e vagy ne.
nyugodj meg.
egy idő után úgyis elfelejtik.
mondd el a kutyádnak:)
ő meghallgat és nem ítélkezik.
amúgy a kutyit ne add vissza szerintem:)
Szerintem a legokosabb az lenne, ha higgadtan leülnétek a sráccal és megbeszélnétek ezt az egészet. Te szereted? Bizonyosodj meg róla, hogy a fiú és akarja-e a kapcsolatot, vagy csak tényleg egy nyári kaland volt-e. Ha nem vagy már belé szerelmes, akkor is üljetek le, és tisztázzátok a dolgokat, hogy akkor már tényleg ne is legyen több köztetek, mint barátság. Nyilván azért mondta ezt a pénzes dolgot, és azért adta a pénzt, mert seggrészeg volt. Beszéld meg vele, hogy ez tudatosan csinálta-e vagy csak az alkohol miatt.
A barátnőiddel ugyanezt: mond el nekik, hogy szereted/szeretted a srácot, és csak örültél, hogy végre van egy barátod. Szerintem nem követtél el akkora bűnt velük szembe, hogy örökre megharagudjanak.
Ezekkel az üzenetekkel pedig... nem tudom. Írd ki facebookra, hogy kanyu az egész, lelehet szállni. Ez az egyik véglet, a másik pedig; megpróbálod leszarni, igaz, nehéz lesz, de muszáj!
Anyukádnak mond el nyugodtan! Ez nem olyan nagyon durva dolog, jó te annak érzed, de nem fog ez sokáig tartani! Nyugodtan öntsd ki anyudnak a szívedet, próbáljatok megoldást keresni.
Ja és még annyi, hogy amikor engem megaláznak, megkönnyebbülök, ha elmondom anyának.. próbáld ki te is.
Remélem segítettem. :-)
14/L
Persze,elfelejtik,de ha meglátnak valahol vagy odamegyek egy társasághoz,akkor nem az jut eszükbe rólam,hogy "de vicces ez a lány",hanem hogy "hé,nem ő kér pénzt a szexért?".
Hát,szeret(t)emde ő megmondta,hogy sose volt szerelmes és nem is lesz,mert az csak gyengíti az embert (ezt lehet azért mondta,mert az anyjának már nem tudom,hány válása volt) és semmi értelme az egésznek.
Az eset óta hívogat és ír,de elegem lett és tönkretettem a mobilomat.Csak egy smsét olvastam el,ahol arról írt,hogy sajnálja és bármit megtenne,hogy legalább beszélhessen velem,mert csak féltékeny volt és nem tudta,hogy mit csinál.
Az egyik barátnőm már megbocsájtott és mondta,hogy a többiekkel se lesz baj.Meg hogy a srác kitett egy érzelgős dalt Facebookra (Passenger-Let her go) és neki (a barátnőmnek) is írt,hogy próbáljon meg ő beszélni velem,hogy csak hallgassam meg a srácot.
De nem akarok anyának csalódást okozni ezzel és lehet,hogy nem fog elengedni sehova,mert azt hinné,hogy folyton ilyen vagyok vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!