Ti mit gondoltok erröl? Mindenki válaszát várom?
A szüleim megengedik, hogy fessem a hajam természetes színüre, és hogy több fülbevalóm legyen (fültágító nem-nem is akarom, viszont annyi fülbevaló, amennyit szeretnék). Azt mondják, nem ettöl leszek rossz, hogy másmilyen a hajam színe vagy hogy mennyi fülbevalóm van. Viszont nem hallgathatok egy csomó zenét, meg filmeket sem, pl nem engedték, hogy megnézzem a Sid and Nancy-t. Vagy nem hallgathatok Rammsteint.
Ti erröl mit gondoltok? Igazat adtok a szüleimnek? (14 leszek januárban)
Nekem az, hogy korlátozzák a stílusomat, vagy elvennék a telefonomat (magánszféra megsértése!) és kitörölnék, ami nekik nem tetszik már nagyon durva lenne.
A sok lyukkal a füledben semmi gond nincs, viszont a hajfestés szerintem sok 13 évesen (mert a január még bőven messze van).
Szerintem is inkább pont fordítva kellene csinálni.
annyit gondolok az egészről, hogy nem emelt hangon, nyugodt körülmények között kell otthon erről beszélgetni.
..ha látják a szüleid, hogy a tanulmányi eredményeid jók, továbbtanulsz, illetve ha nem, akkor jó szakmát szerzel, nem csinálnak ügyet semmiből...
de ha mindez nem így van, ne csodálkozz semmin...
35 vagyok, két kicsi gyerek anyukája. Szeretem a Rammsteint. Kb. 27 évesen voltam a koncertjükön, azóta hallgatom . Illetve most, a gyerekeim miatt nem hallgatok ilyesmit én sem. Mondjuk én értem, amit énekelnek és odavagyok Till Lindemann hangjáért. Hallgattasd meg velük néhány számukat .... Mondjuk az ohne dich-t:-)))
A hajad meg hagyd békén! A festékek tele vannak vegyianyagokkal, ráadásul károsítják a hajad!
A fülben pedig rengeteg ideg fut, én nem szurkálnám össze-vissza a helyedben, mert egészségügyi problémáid is adódhatnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!