Ti mit gondoltok erröl? Mindenki válaszát várom?
A szüleim megengedik, hogy fessem a hajam természetes színüre, és hogy több fülbevalóm legyen (fültágító nem-nem is akarom, viszont annyi fülbevaló, amennyit szeretnék). Azt mondják, nem ettöl leszek rossz, hogy másmilyen a hajam színe vagy hogy mennyi fülbevalóm van. Viszont nem hallgathatok egy csomó zenét, meg filmeket sem, pl nem engedték, hogy megnézzem a Sid and Nancy-t. Vagy nem hallgathatok Rammsteint.
Ti erröl mit gondoltok? Igazat adtok a szüleimnek? (14 leszek januárban)
Nekem meg pont fordítva van a helyzetem, és én inkább azt mondom, hogy jobb így, mint ahogyan a Te szüleid csinálják. Bár a hajfestést én is ki szeretném próbálni.:) Ezer lyuk meg nem kell a fülembe, megvagyok az 1-1 párossal. De azt, hogy a szüleim megtiltsák, hogy mit hallgassak/nézzek, azt nem lennék képes befogadni.
16/L
Szerintem pont fordítva lenne a normális/jó.
A személyiség szabad fejlődése és kialakulása sokkal fontosabb mint a külső változtatások. Igen az is a része a személyiségnek, de még így is fontosabb a lelki része.
Szerintem egyik dolog sem az ördögtől való.
1. hajfestés: Természetes színűre oké, ha nagyon akarod. Nem vagyunk már - sajnos :) - egy korosztály, de ahogy látom, még ma sem annyira elfogadott a hajfestés az általános iskolákban. Nem szeretném, hogy a tanárok csak ezért másképp nézzenek a gyerekemre. Ha eredetileg szőke a hajad, és szeretnél még szőkébbet, vagy a barna hajadat szeretnéd másfajta barnára festeni - rendben van. De szőke hajból feketét és fordítva nem engednék neked általánosban.
2. fülbevaló: A fültágítót én sem engedném, mert az nem olyan, mint egy sima fülbevaló, amit ha megunsz, akkor beforr a lyuk. A lyukak számát nem korlátoznám, de szeretném, ha ellenőrzött, tiszta körülmények között történne a lyukasztás.
3. zene és filmek: Ez nehéz kérdés. Nem örülnék neki, ha agyatlan horrorokat néznél, de nem is akarnálak a mesék szintjén tartani... a mai világban úgyis megtalálod a módját, hogy bármit megnézz. Inkább próbálnálak az igényesebb filmek felé terelni, elvinni moziba, közösen filmezni otthon, ajánlani, hogy mit nézz meg.
Rammstein témában nem tudok nyilatkozni, elég elfogult vagyok :)
4es: Elszedik a telóm és ami szerintük nem oda való, azt letörlik.
Igen, a hajam szöke, és most egy pár árnyalattal világosabb lett csak, semmi több. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!