Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék érte? (részletek...

Mit tehetnék érte? (részletek lent! )

Figyelt kérdés
Anyukámat ma műtötték, nem volt komoly dolog. Most nincs túl jól, igazából ő sem tudja, hogy miért. Mit tehetnék érte? Mit csináljak? 14/L
2009. okt. 28. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Otthon van már? Vagy még a kórházban?
2009. okt. 28. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:
otthon, mondom kis műtét volt. hát nem kaptam sok választ, most már nevetgéltünk, stb, minden rendben van
2009. okt. 28. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát, nem sok részletet írtál! :p
2009. okt. 28. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

vigyél neki teát,egy kis rágcsálnivalót vagy valami olyasmit amit szívesen enne,inna.Esetleg egy könyv,ha olvasni szeretne,vagy legyél ott vele,beszélgessetek.

Örülni fog neki,hidd el!(:

2009. okt. 28. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy kisműtét, még nem tudhatjuk mi, birkák, hogy otthon van-e már, vagy még a kórházban! :) Van olyan kisműtét, amivel 3 napig bent kell lenni.

Azért kérdeztem, mert nem mindegy, hogy hol akarod "szórakoztatni", otthon, vagy a kórházban?? Ugye lényeges kérdés lett volna...

2009. okt. 28. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat a 21:02-esé volt talán a legjobb, bevezetett minket a családi életébe. köszönöm szépen, de nem voltam rá kiváncsi, h. ti otthon miket csináltok :)
2009. okt. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!