Összejönne egy 21-22 éves fiú egy 15-16 évess lánnyal?
A szülők közt is sokszor van akár 10 év is. Enyémek közt 7.
Szerintem nem korfüggő, ha szeretitek egymást, van közös témátok, nagyjából egy értelmi szinten vagytok, akkor minden oké :). Vigyázz, mert egy 21-22 éves fiú még nagyban a csajozós időszakában tart (bár jobb esetben már az eljegyzés gondolkodtatja, na mindegy)!
Igaz, "minden fiú meg lány is más", de az ellentétek vonzzák egymást. Tudod, nem akkor vagy szerelmes, ha a párod tökéletes, csak akkor, mikor még a hibáit is elragadónak találod. :)
Én szüleim közt is van 7 év, de nem 15-22 évesen ismerkedtek meg.....
Nálam ez sok dologtól függ, de főleg a (csúnyán mondva) értelmi szinttől. Nem mindegy, hogy a kis nyavajgós, röhögcsélős lány akivel semmiről sem lehet beszélgetni "aha, ja nem tudom, biztos" vagy akinek már van egy kis véleménye, önálló gondolata.
Külsőre meg szinte mindegy, mert majdnem mind idősebbnek néz ki a koránál. Lehet répázni :DDDDD
20f
Az egyik barátnőm 16 volt, mikor összejött a 21 éves barátjával.
Már egy éve együttvannak :)) Persze az éretlen lányokat tényleg csak szex ereéig tartják meg az olyan típusu fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!