Elég nagy bajban vagyok. Anyukám már kikészít! Nem engedi, hogy borotváljam. (? )
Nem is tudom, hogy írjam le...
Szóval, Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek ott, lent...
És ezt egyszerűen nem értem. A hónaljamat 12 éves korom óta borotválom, azt engedi, de csak mert Keresztanyum mondta Anyának, hogy már illene nekem. A lábamat olyan 13 éves korom óta borotválom, de erről nem szóltam Neki, mert tudom, hogy kiakadna. Azt mondta, hogy nem kell. DE ez mondjuk nem is gáz, mert nem nagyon vette eddig észre, hogy csupasz, avgy nem is tudom... lehet, hogy azt hiszi, hogy nem vagyok szőrös. Ki tudja...
Intimen pedig nem engedi semmiképpen. A bikinivonalnál leszoktam mondjuk borotválni, azt megengedi, de aztán mindig megnézi, hogy hogyan csináltam. Mindig mondja, hogy mutassam meg. Erre én mondtom, hogy elvileg azért hívják "intimnek", mert ahhoz senkinek semmi köze. Erre elkezd üvöltözni, hogy ne feleseljek. Hát jó... De most komolyan, kb. minden fürdéskor bejön a fürdőszobába, és csak úgy nézeget. Ha 10 éves lennék, akkor még érteném is, de így, hogy már gimis... Nem értem. Eddig csak kisollóval vágtam le, hogy ne legyen olyan dzsungel-szerű, meg főleg mikor meg van... akkor ne legyen olyan. Szóval, értitek...
Kolis leszek, és mondtam Anyunak, hogy majd szeretném vinni a borotvám, mert ugye a hónaljam nem nagyon bír ki öt napot, és erre kiakadt, hogy dehogy viszem, öt napot kibír és kész. Így végképp nem tudom mit csináljak. Azt hallottam manapság már nem nyerő, ha valakinek szőrös ott... Én legalábbis nem szeretném, ha olyan lenne, és nem tudok mit kezdeni Anyával. Azt mondta, Ő sem borotválja, akkor neki sem kell. De könyörgöm, ősszel lesz 51 éves. Mikor volt ő tini? Szóval nem tudom, mihez kezdjek.
Ja, és a másik, hogy mindig mikor leborotválom a bikinivonalam, akkor szinte mindig kipattog, és pöttyös lesz. Eléggé fáj, és viszket. Mit kéne csinálnom, hogy ne legyen olyan. A gyanta az milyen? Attól kicsit félek, bevallom. Segítsetek, Please!
15L
Oké, hogy az anyák mindig egy másik generáció tagjai, de amit a kérdező anyja levág, az már szimplán és egyszerűen nevetséges.
Hiába papolnak egyesek, ilyen témákhoz - főleg ennyi idősen - a szülőknek SEMMI köze. Kérdező, szerintem a továbbiakban ne beszélj erről a témáról, vagy ha anyukád kérdez, akkor is csak általánosságban. Fürdés közben csak úgy bejön? Kedves, mondhatom... Van kulcs a fürdőszobához? Zárd be az ajtót, amíg bent vagy. Anyukád kibírja azt a kis időt amíg bent vagy, vagy ha nagyon sürgős, akkor te úgyis ki tudod nyitni. Üvöltözik, ha nem mutogatod magad? Próbálj nem foglalkozni vele, vagy normális hangnemben a tudtára adni, hogy semmi köze ahhoz hogy te hogyan szőrtelenítesz, a lényeg, hogy semmiképp ne akadj ki, maradj nyugodt. A kolis ügyet meg nem igazán értem. Mármint, miért kérdezted meg, hogy elviheted-e? A borotvád nem a te tulajdonod? Én a helyedben vinném - mert tényleg szükséges - és a továbbiakban nem érdekelne anyám véleménye. Egyéb témákban szívesen meghallgatom az álláspontját, de olyanba ne szóljon már bele, ami csak rám tartozik...
15 évesen hogy lenne már ciki, ha valaki nem csupasz, könyörgöm, de komolyan!!!! Anyukád régimódi, ezt elismerem, de szerintem ilyen korban még nem kellene leszedni, bőven elég ollóval megrövidíteni és a bikinivonalat legyantázni.
Nem tudom, ilyen kollégiumba mész, de az én gimim kollégiumában 1 olyan zuhanyzórész volt, ahol volt függöny, a többinél nem volt, illetve az egyetemi koli zuhanyzójában sem volt se függöny, se kabin.
Ha nálad is ez lesz a koliban, akkor 3 naponta premierplánban akarod magad ott lenn borotválni másik jópár lány előtt??
Hát az nem normális, ahogy anyád viselkedik. Nem értem minek kell nézegetni emiatt egy 15 éves lányt.
De egyébként ha leszeded, mit csinál? Visszanöveszteni azonnal úgy se tudja.
Ha elmész kollégiumba, akkor meg fogod magad és veszel egy borotvát, amit csak ott használsz.
Azért 15 évesen szerintem ennyi logikája mindenkinek lehetne, már elnézést:)
A saját véleményem meg a szőrtelenítésről (megjegyzem, én is le szoktam néha szedni, nem vagyok teljesen ellene!):
15 évesen minek? Ha nem szexelsz, nem látja senki jó esetben (az érdekes anyádon kívül...), akkor minek? Elárulom: az is ki fog pattogni. Meg viszket is, mint a fene, mikor nő.
Ha az embernek van szexuális kapcsolata, és a párjának úgy tetszik, akkor persze, szedje le, de nem értem, hogy anélkül minek.
De ez a te dolgod. Ha akarod, borotváld.
Ne akard leborotválni, mert akkor a kipöttyösödés és viszketés sokszor akkora területen fog előjönni :D nekem nem érzékeny a bőröm, borotválás után közvetlenül semmi baja, nem lesz pöttyös, tök jó, na de másnap kezdődik a pokol, mikor kezd visszanőni, viszket mint a fene, és nem vakarhatom meg :D megőrjít egyszerűen. Ha a pasimnak nem a csupasz fazon jönne be, akkor csak rövidre vágnám legszívesebben, plusz bikinivonalat szedném le teljesen csak :D
VISZONT... ezt nem anyukádnak kell eldöntenie.. hanem neked kell tudnod, mi a kényelmes, hogy érzed jól magad. Ezt neki is mondd meg.
A másik... hozzám is bemászkál, de nem nézeget, meg engem nem zavar, viszont ha téged igen, kérd meg hogy ne csinálja.
Állj a sarkadra és mondd meg, ez nem olyan nagy horderejű téma, hogy ki kelljen rajta akadnia, egyszerűen neked így kényelmesebb lenne.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!