A Fruzsi névről mi jut az eszedbe?
Nekem kiskoromban volt egy kicsi (kb. 20 cm hosszú) babám, akinek a teste anyagból volt (benne pici golyókkal), a végtagjai és a feje pedig bőrszínű műanyagból (mint egy rendes játék babának). Hatalmas buksija volt, rövid, szőke hajjal, és a szája tátott volt. :) Imádtam azt a babát, nagyon aranyos kis ruhákat adtam rá, és sokszor aludt mellettem a kis műanyag babaágyban.
Nem tudom miért, de Fruzsinak hívtam (pedig elég kisfiús volt, na mindegy), és tényleg szerettem, úgyhogy kedves gyerekkori emlék ez nekem. :)
Így tehát szeretem a Fruzsi nevet, csajos, bájos név. Lányként a Fruzsi tökéletes, felnőtt korban pedig lehet Fruzsina (pl. munkahelyen).
Még egy gondolat: Ismerek egy Fruzsit, nagyon szép arcú, vékony lány, és igazán illik hozzá a neve.
Szóval tényleg, igazán kedvelem ezt a nevet!! :)
Én nem szeretem. Nekem egy cserfes fejőlány jut eszembe róla. Sose hívnám így a gyerekem.
Meg olyan nehézkes kimondani,hogy Fruzsina
Nekem egy általános iskolás osztálytársam, akit a 8. osztály után sosem láttam több. Ez már egy évtizede is volt, de még emlékszem rá.
"Alapból bohókás lány jut eszembe, de a név maga nem tetszik."
Ezzel a kommenttel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!