Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért rosszabb az együttalvás,...

Miért rosszabb az együttalvás, mint a szex?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem aludhatnak együtt, de közben tudják a szülők, hogy nemi életet élnek. Ehhez elég idősek, de ahhoz, hogy aludjanak egymás mellett, nem?
2013. aug. 12. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem meggyőződve kell lenni,hanem tudni kell biztosra,erről ennyit,nyilván olyan is a kapcsolat a gyerek és a szülő között is.
2013. aug. 12. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Tegyük fel a lányod 14 évesen beállít egy mondjuk 18 éves fiúval azt mondja vele alszik,mivel te úgyis engedékeny vagy mert,hogy te a gyerek barátnője mit csinálsz,kezében nyomsz egy csomag óvszert vagy elviszed felíratsz neki tablettát hogy mérgezze a szervezetét? Gondolom normális értékrenddel rendelkezel és megmondod a kislányodnak,hogy felejtse el.
2013. aug. 12. 21:00
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Inkább az ágyban, mint a bokorban.
2013. aug. 12. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is, megpróbálom majd úgy nevelni a lányomat, hogy tudja mindig számíthat rám. Nem a barátnője akarok lenni, de nem is a börtönőre. Szeretném majd ismerni a gondolatait, véleményét, barátait és igen, a szerelmeit is. Nem akarom majd megmondani miről, kiről mit gondoljon, de bízom benne, hogy jó példát mutatok majd, hogy magától is tudja mi a különbség a jó és a rossz között.

Nagyon remélem, hogy 14 évesen nem úgy állít majd haza a 18 éves barátjával, hogy közli, hogy itt fog aludni. Mert akkor csődöt mondtam, mint szülő.

Viszont ha 16 évesen bemutatja mondjuk 1-2 hónap után a barátját. Aki attól fogva bizonyos időközönként megjelenik nálunk. Tudok majd beszélgetni vele, lesznek céljai és láthatóan nem csak megdönteni akarja a lányomat, akkor egy bizonyos idő után, nem zárkózom majd el attól sem, hogy néha nálunk aludjanak. Persze előtte mindkettővel beszélni akarok majd, hogy teljesen biztos legyek benne, tisztában vannak azzal, mivel jár a szex, mik a következményei, hogyan kell helyesen védekezni és ha ez mégsem sikerül, akkor milyen lehetőségek állnak előttük. Az a tizenéves, aki ezt meg tudja velem normális módon beszélni, érett a nemi életre.

És még valami, lehet hogy Te teljesen megbízol a gyermekedben és tökéletes a kapcsolatotok. De ez sajnos a mai világban kivétel. A legtöbb szülő a lánya barátnőit sem ismeri, nemhogy a barátait. Ezeknél a gyerekeknél a szülő a tiltással semmit nem tud elérni. Nem az a kérdés, hogy megteszik-e vagy nem. Mert igen, megteszik. Az a kérdés, hogy milyen körülmények között és milyen ismeretek birtokában... Ezért sajnos nem dughatjuk a fejünket a homokba...

2013. aug. 12. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ahj Istenem nem értem miért kell mindig ezen lovagolni. Olyan hülyeségnek tartom, hogyha ezen vitáznak itt a gyakorin. Egyébként az utolsóval egyet értek! :) De tényleg, Ti ennyire bele vagytok ebbe 'betegedve'? Mindenkinek más a normális, és ezellen nem lehet tenni, fogjátok fel, hogy valakinek normális a szex 15 évesen, valakinek nem normális még 17 évesen sem, de ezzel senki nem árt senkinek, nem ez határozza meg ,hogy kiből milyen ember lesz. Én 16 éves szűz lány vagyok, kit érdekel, hogy a legjobb barátnőm már 14 évesen elvesztette..? Amúgy meg szerintem is hülyeség, hogy szexelni lehet, együtt aludni meg nem. Ez kb. olyan mintha festhetném a körmömet rózsaszínre, de pirosra már nem..
2013. aug. 13. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta,hogy egyiket lehet a másikat nem,nos én egyiket sem támogatom nagyon fiatalon 17 alatt.
2013. aug. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!