10 évesek is kamaszoknak szamitanak? (lent)
A hármasnak a wikipédiáról:
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket, kialakulnak a másodlagos nemi jellegek, párhuzamosan jelentős pszichés változások következnek be.
én onnantól számítok kamasznak valakit, hogy hisztisebb/érzékenyebb, ellenállóbb lett, meg hasonlók.
én azt ajánlom, hogy tartsatok limitet, mondjuk napi 1-2 óra, MIUTÁN voltatok sétálni, biciklizni, stb.
Vagy amennyit olvas, annyit gépezhet, ilyenek. És gépezzetek közösen is, hogy megtanulja okosan használni. (nem kattintunk rá a hiányos öltözetű emberekről szóló képekre, stb. - ezek márr minden oldalon ott vannak szinte, sajnos.)
Szia! Offolok. Telefonról is lehet kól írni. Azt megérteném, ha nem használnál ékezetet, de te teljesen hibásan írsz. Kedves dolog, hogy foglalkozol a tesóddal, de kicsit magaddal is foglalkozz. Fogj egy nyelvtan könyvet és olvasgasd. Vagy tanulj meg telefonon írni. Kb. minden második szavadban van egy hiba, ami értelmetlenné teszi a szót.
Sajnálom, hogy durva voltam csak elmondtam az igazságod. :)
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!