Normális ez? (lent folyt. )
Szia!13 évesen még gyerek vagy,szinte gondok nélkül!Ahogy az elöttem szólók én is sokáig játszottam,bár babázni és rajzolgatni nem szerettem,hanem inkább a kocsik kötöttek le és a dínók!(
Igaz nálad nem olyan sokkal vagyok idősebb,(18 éves)de ahogy belecsöppensz majd a középsulis létbe,a munkába,rájössz a gyerekkor is szép és jó,a felnőtt is jó,de a felnőttben sok a szemétség és a fájdalom!amég lehet éld ki a gyerekkorod!
13 éves vagy és szeretnél még babázni? imádlak és leborulok a lábad elé. *hülye xD* Én is 13 vagyok és imádok játszani. És szerintem az a tök gáz h már a 13 évesek nagynak hiszik magukat és be akarnak rugni. Szerintem élvezzük még ki azt h gyerekek vagyunk. Mondjuk tőlem minden játékot elvettek szal....XD De figyi, nem mi leszünk 23 évesen kiégve. Belőlünk értelmes felnőtt lesz :D
pá~~
jól mondod!tőlem is elvették az összes játékomat :(
olyan rossz , de ha lenne pénzem akk veszek lehet csak nagyon drága majd vállalok kutyasétáltatást :) köszi a válaszotokat
13 évesen gyerek is vagy:)Ne érdekeljenek mások.
Amúgy meg 23:38 ez a "23 évesen ki lesznek égve" szöveg hülyén hangzik tőled, inkább ne utánozd a felnőtteket mert nem áll jól.
Én is 13 vagyok és a barátnőmmel mis ilyenek vagyunk és megegyeztünk h nem ondjuk el senkinek és szombatonként náluk barbizunk :D.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!