Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez? (lent folyt. )

Normális ez? (lent folyt. )

Figyelt kérdés
ha tehetném vissza utaznék az időbe és újra gyerek lennék mert én még gyerek szeretnék lenni játszani(babázni) lehet h nagyon ciki meg minden de még is ez a helyzet olyan gáz ez nem tok mit csinálni magammal úgy játszanék (most ez durván hangzik) de babáznék tom h néhány korombeli már a szexxel jön de én nem akarom sőőőőőőőt játszani szeretnék mint egy 10 éves gyerek de mégis ezt nagyon szégyellem mit csináljak ? S.O.S. nincs vlakinek időgépe xD???? 13/L
2009. okt. 26. 19:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
most tudtam meg elpasszolta a játékaimat :( szval már mindegy csak nem tok mit tenni magammal úgy játszanék köszi a válaszokat
2009. okt. 27. 08:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi van,! anyukád elpasszolta a játékaidat? kérdezés nélkül? de hát miért?
2009. okt. 27. 12:51
 13/22 A kérdező kommentje:
mert szerinte már fel kéne nőnöm mondjuk nem azt mondta h ugorjak egy fiú ágyába sőt nagyon jó fej csak a játékaimat elpasszolta az uncsihugomhoz és gáz lenne vissza kérni :(
2009. okt. 27. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!13 évesen még gyerek vagy,szinte gondok nélkül!Ahogy az elöttem szólók én is sokáig játszottam,bár babázni és rajzolgatni nem szerettem,hanem inkább a kocsik kötöttek le és a dínók!(

Igaz nálad nem olyan sokkal vagyok idősebb,(18 éves)de ahogy belecsöppensz majd a középsulis létbe,a munkába,rájössz a gyerekkor is szép és jó,a felnőtt is jó,de a felnőttben sok a szemétség és a fájdalom!amég lehet éld ki a gyerekkorod!

2009. okt. 27. 14:50
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

13 éves vagy és szeretnél még babázni? imádlak és leborulok a lábad elé. *hülye xD* Én is 13 vagyok és imádok játszani. És szerintem az a tök gáz h már a 13 évesek nagynak hiszik magukat és be akarnak rugni. Szerintem élvezzük még ki azt h gyerekek vagyunk. Mondjuk tőlem minden játékot elvettek szal....XD De figyi, nem mi leszünk 23 évesen kiégve. Belőlünk értelmes felnőtt lesz :D

pá~~

2009. okt. 27. 21:38
 16/22 A kérdező kommentje:

jól mondod!tőlem is elvették az összes játékomat :(

olyan rossz , de ha lenne pénzem akk veszek lehet csak nagyon drága majd vállalok kutyasétáltatást :) köszi a válaszotokat

2009. okt. 28. 09:11
 17/22 anonim ***** válasza:

13 évesen gyerek is vagy:)Ne érdekeljenek mások.

Amúgy meg 23:38 ez a "23 évesen ki lesznek égve" szöveg hülyén hangzik tőled, inkább ne utánozd a felnőtteket mert nem áll jól.

2009. okt. 29. 17:24
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
még csak egy 13 éves gyerek vagy! miért ne játszhatnál? én 13 évesen még a műanyag lovacskáimat pakolásztam a babaházba... te normálisa vagy, ha még játszani akarsz... a korodbeliek azok, akik nem viselkednek koruknak megfelelően!
2009. okt. 30. 10:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is 13 vagyok és a barátnőmmel mis ilyenek vagyunk és megegyeztünk h nem ondjuk el senkinek és szombatonként náluk barbizunk :D.

Ennyi

2009. okt. 31. 11:16
 20/22 anonim válasza:
Na most ez durván hangozhat, de én még 17 éves létemre (3 hónap múlva 18) xD szóval még én is szívesen eljátszom. Na jó Barbie meg ilyesmi már nem, de pl az unokatesómmal szeretek bújócskázni a sötétben, meg szeretek számítógépes játékokkal is játszani,rajzolni, társasozni stb. Szóval szerintem bennem is maradt még elég sok gyerek és szerintem ezt már sosem növöm ki:D De ez így jó, mert milyen lenne már, ha tök komoly lenne mindenki?
2009. okt. 31. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!