Normális ez? (lent folyt. )
Figyelt kérdés
ha tehetném vissza utaznék az időbe és újra gyerek lennék mert én még gyerek szeretnék lenni játszani(babázni) lehet h nagyon ciki meg minden de még is ez a helyzet olyan gáz ez nem tok mit csinálni magammal úgy játszanék (most ez durván hangzik) de babáznék tom h néhány korombeli már a szexxel jön de én nem akarom sőőőőőőőt játszani szeretnék mint egy 10 éves gyerek de mégis ezt nagyon szégyellem mit csináljak ? S.O.S. nincs vlakinek időgépe xD???? 13/L2009. okt. 26. 19:46
1/22 anonim válasza:
13 évesen az a természetes, amit Te érzel, nem pedig az, aki szexel! Nyugodtan játssz, rajzolj, fűzz gyöngyöt és hasonló dolgok. Én egy csomót batikoltam ekkora koromban. Ezek egyáltalán nem gyerekes dolgok, hanem felnőttes hobbik, mégis nagyon sokan így élik ki magukat.
2/22 anonim válasza:
kicsim!en a te korodban babaztam,meg 14 evesen is!es nem kestem le semmirol,ne szegyelld!szegyelljek magukat a kis ribancok akik mar kefelnek...sok puszi
4/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megnyugtattatok :) olyan jó hallani h nem én vok a zizzent maradi gyerek aki dedós .de téll nem gáz mert én annyira úgy érzem ?:S:( :O lehet h nagyon hülyének nézek ki h írtok és nem értem meg--> de meg értem csak mégis az osztálytársaim ... olyan Qurvák meg egyaltalán mintha 16-17 évesek közt lennék úgy visszamennék az időbe :( már anyu se érti meg kipakolta az összes játékomat a szobámból hgy mostmár nőjj fel :( :,(
2009. okt. 26. 20:16
5/22 anonim válasza:
Első vagyok: amúgy 29. Kérd vissza a játékaidat, mondd, hogy neked ez a nyugalom szigete és fel vagy nőve, mert nagyon jól látod a helyzetedet magad körül. Meséld el neki, hogy Te még inkább vagy egészséges lány, mit qurva. Amúgy picit nehéz olvasni, amit írsz, mert nem mindig tudom, hogy hogy van a mondat. Bocsánat, kicsi lány ;) csak kötözködök.
7/22 anonim válasza:
bocs, 30 vagyok férjem, gyerekem van, de esténként, ha a gyerek elalszik kiosonok néha és játszom pl a FP állatos vonattal vagy a formabedobóval.
Hülye vagyok? LEhet, de engem jobban kikapcsol, mintha bekapcsolnám a tv-t és nézném pl az anyátok köztöt:-D
8/22 anonim válasza:
13 évesen miért ne babázhatnál? ha akarsz, babázzál
nem ciki
sőt, tovább megyek, a felnőttek is szeretnek játszani
9/22 anonim válasza:
Rengetegen példát vehetnének rólad! A gondolkodásodért, Te maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz!!! Legyél büszke magadra!!! Nagyon okos vagy!!! Fiú vagyok.
10/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) bocsi h néha érthetetlenül írok :S csak siettem
2009. okt. 27. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!