Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Ma reggel angyon...

Ez normális? Ma reggel angyon erős folyásom volt, csöpögött, folyt a combomon (fehér színe volt). Volt már ilyen másnak is? 34 hetes babás vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 12:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

MOST TÉNYLEG NEM AKARLAK MEGIJESZTENI,de nekem akkor volt ilyen,amikor elkezdett szivárogni a magzatviz.Olyan fehéres volt nekem is majdnem mint a tej.Gondolom azért volt olyan,mert összekeveredett a fehérfolyással.

Ha több lenne szerintem menyj dokihoz!

2009. jan. 11. 12:21
 2/15 A kérdező kommentje:
:S Rendben, múlthét kedden voltam nála,akkor teljesen zárt volt a méhszáj, vagy az akkor szivároghat? Vagy kinyílhat ennyi idő alatt? Mondjuk egy picit megijesztettél, ilyen nekem még nem volt. Volt folyásom de ez durva volt.... Ha szivárogna akkor folyamatosan ilyen mennyiségnek kellene jönie??
2009. jan. 11. 12:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak kicsit szivárgott.Mint a fehér folyás,de erösebben.Nekem is volt végig a terhességem alatt folyás,de azért sosem folyt végig a combomon,ugy mint az este,amikor indult a szülés.Csak másnap reggel ment el rendesen a magzatviz,odáig csak szivárgott.Dem mondjuk én idöben voltam.Nekem ugy 1.5 ujjnyit volt nyitva a méhszáj 2 héten át,aztán pedig 10 ujjnyira kb.10 ora alatt kinyiltam.Remélem azért nálad még nem ez van.Figyeld,hogy mi történik veled!!!!
2009. jan. 11. 12:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Redeben! Köszi a választ, figyelem, hogy lesz e még ma.
2009. jan. 11. 12:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen volt, a vége felé többször is. Végig zárt volt a méhszájam. Riasztottam emiatt a dokimat először, de minden rendben volt, csak folyás. Én is beparáztam, hogy magzatvíz szivárog. De ha az lenne folyamatosan folyna- szivárogna, és nem egyszeri alkalomkor. Bővebb folyás normális ilyenkor! 6 hetes kisfiú anyukája
2009. jan. 11. 12:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor jó,bár nem állok fel, inkább ülök, feküdni kellene de nem tudok, mivel 31 hetesen fájásaim voltak, és ágyba parancsoltak. Ha szivárogna igy is érezném vagy csak ha felállok, és ondjuk elmegyek wc-re?
2009. jan. 11. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Ülve nem hinném, hoy érzed. De bugyin, vagy tisztaságin már észrevennéd. Lehet kapni gyógyszertárban olyan betétet, ami jelzi, ha magzatvíz szivárog. Elszineződik vagy ilyesmi, csak hallottam róla, nem próbáltam. utolsó voltam
2009. jan. 11. 13:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem,a tisztaságimon,nem volt olyan sok, mint ami reggel jött. Akkor lehet, hogy a víszintes helyzetem után jött ilyen sok, ami este termelődött, vagy nemtudom.. :S
2009. jan. 11. 13:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy ma?(1válaszoló)

2009. jan. 12. 07:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Szia! Ma nem folyt olyan erősen, viszont szétrepedtem picit mikor megtörltem magam.. :S Este fájt a hasam, és nagyon lent éreztem a babót.
2009. jan. 12. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!