Miért vagyok " láthatatlan"?
Nem vagy te láthatatlan, csak kisebbség érzeted van. Próbálj
felszabadultabb lenni, nyílj meg, barátkozz.Először is fogadd el magad és rájössz,hogy szép vagy. A belső kisugárzás nagyon sokat számít.Az én lányom is annyi idős mint te, nem rég még ugyanilyen problémákkal küzdött, nyáron nagyon sok új és régi ismerőssel vette fel a kapcsolatot és most felszabadult, jó kedvű és vonzza a korosztályát.Eddig hiába mondtuk neki, hogy gyönyörű, nem hitte el. Az utcára is csak úgy volt hajlandó kimenni, ha minden tökéletes volt rajta (smink). Most meg nem érdekli ki sem festi a szemét és mégis kapja a pozitív dicséreteket. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy belül változz és, ha látják rajtad a változást minden rendben lesz.Ne felejtsd, hogy talán ezek az évek a legnehezebbek.Sokkal könnyebb lesz, ha már túl vagy a tinédzser koron, Sok sikert!! Az iskolában már nem sokára bizonyíthatsz.
Köszönöm a választ, a biztatást:-)
Utolsó: ezeket a tanácsokat már megkaptam, de a gyakorlatban sose tudtam alkalmazni. Főleg azért, mert nekem nincsenek régi-új ismerősök, csak pár barátom, de ennyi. Festeni nem festem magam annyira, csak alapozót-púdert használok. Dicséreteket nem szoktam kapni, magamat sem látom szépnek, max átlagosnak. Persze ha csinosabban öltözök fel, akkor szebbnek érzem magam, de ez nem sokat változtat a dolgokon, mert itt is főleg a ruhát/cipőt/kiegészítőt dicsérik meg, nem engem. Amúgy komolyan kíváncsi vagyok, hogy hol ismerkednek a korombeliek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!