Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mit szoktatok...

Kamaszok! Ti mit szoktatok csinálni nap, mint nap? Nemet és kort is!

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 19:10
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

suliidő: felkelek reggel fél 7kor,elvégzem amit kell(fogmosás,fésülködés...) indulok az iskolába.1-2ig ott vagyok,hazajövök 4-5ig tanulok aztán meg egész este telefon és gép :) egy héten 2-3x edzés van arra elmegyek.

nyár: felkelek 9-11 között valamikor egyből megnézem miújság a neten aztán ha nagyon unatkozok nézem a sorozatomat a neten este pedig gépezek. augusztusba meg minden nap 1-3 órás edzések vannak azokra meg természetesen elmegyek.

nem szoktam barátnőkkel elmenni sehova.inkább itthon ülök egész nap.

13/L

2013. aug. 19. 20:45
 32/32 anonim válasza:

Most igy suli idobe ez szokot lenni:

5:00-kor fel kelek elkeszulok

6:20-ra mar buszmegalloba vagyok

7:25-kor talizok Orson baratnommel el megyunk reggelizni veszunk kajat

7:45-kor marbkezdodnem az orak gyorsan be megyek

Bent vagyok altalaban 14:30-ig de meg egy orat maradok teniszezni valakivel.

Utana olyan 16:00-16:30-ra otthon vagyok

Akkor gyorsan egy vagy masfel ora tanulas kaja edzesre megyek haza jovok..meg tanulok egy nagyon picit furdok es be esek az agyba..

Ha nincs edzes akkor ugyan ez csak akkor netezek egy picit mert amugy nem szoktam azokon a napokon vagy elmegyek valakivel valahova nem birok itthon ulni ha van idom vagy ha nem tudok elmenni netezek vagy olvasok vagy tanulok:)

2013. okt. 6. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!