Kamaszok! Mit szoktatok csinálni az interneten?
Figyelt kérdés
én nem sok mindent, facebook, GYK, honfoglaló kb. ennyi. és ti? milyen jó oldalakat tudnátok ajánlani, amelyekkel eltölthetném az időmet? 16/L2012. febr. 3. 12:50
1/13 anonim válasza:
neon.hu kommentvitéz, faszkivan, és nagyon néha napiszar:P
de a neon a kedvencem:)
2/13 A kérdező kommentje:
én is szeretem, én tesztezni szoktam :)
2012. febr. 3. 13:14
3/13 anonim válasza:
Azok amiket eddig leírtatok+
youtube
ncore (filmeket letölteni)
[link] itt lehet sorozatokat nézni, régebben végig néztem a liz vagyok1/2, kínost stb..
meg pc játékokat töltök le (bár az nem nethez kapcsolódik)
Kb ennyi.. nem nagyon gépezek már..
régebben meg még farmeramáztam is:D azzal jó sok időt eltudtam ütni.
15l
4/13 anonim válasza:
Facebook, msn, gyakori, meg elolvasni a híreket, megnézni az időjárást meg az mvk honlapját szoktam böngészni ha megyek valahova. Meg ncore meg microbit.
6/13 anonim válasza:
aztadom, kommentvitéz, kommenthuszár, napiszar, ncore, CoD4, MW3, TS3-on dumálni ( de azt napiszinten :DDD), gyik, face, redtube, és még sok más.. :d
7/13 anonim válasza:
Face, Gyik, Honfoglaló, Kommentvitéz, Libresse
8/13 anonim válasza:
facebook,msn,gyk,honfoglaló,chat.hu,demotiváló,kommenthuszár,vagy vitéz nemtudom :D napiszar,pedomaci.:D
9/13 monster under yo bed válasza:
9gag, fb, youtube, weheartit, gyk, hírek :D
10/13 anonim válasza:
Facebook, gyakori kérdések, youtube, régen sokat voltam hellshare-en, de már nem elérhető az országból. Lapunk.hu, nemkutya, aztadom, gitárcentrum. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!