Kamaszok ti is cikinek tartjátok azt, ha valaki 18 évesen szuz?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert az egyik barátnom azt mondta nekem,de szerintem nem az.2012. febr. 3. 09:58
1/13 anonim válasza:
Nem, nem ciki.... Az a ciki, mikor valaki 14 évesen már nem az.
2/13 anonim válasza:
Ez hülyeség...Én is már majdnem 19 éves voltam mikor elvesztettem, de ha nem a mosstani párommal lennék, akkor szerintem még mindig az lennék.Egyáltalán nem ciki...Nekem is mondták, hogy vénlány leszek meg stb..., de azért nem kell odaadni valakinek, hogy te ne legyél az.Várj a megfelelő emberre és hidd el nem fogod megbánni, hogy vártál vele...Én is így voltam ezzel.
3/13 A kérdező kommentje:
leírom mégegyszer:szerintem sem ciki csak kérdezem!
2012. febr. 3. 10:04
4/13 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, sőt! Büszke lehet magára az a lány, aki nem kapkodja el. Manapság sajnos egyre kevesebb aki vár.
5/13 anonim válasza:
Tényleg az a ciki ha valaki 13-14 évesen már nem az. Én igaz 15voltam, de nem bántam meg még mindig azzal a fiúval vagyok. Csak azért h ne legyen valaki szűz lefeküdni valakivel elég éretlen felfogás.
20L
6/13 anonim válasza:
ciki 17 alatt szexelni,ok van nagyon kevés 16 éves aki tényleg érett hozzá,a barátnőd biztos 13-114 évesen már kefélt és azt hiszi jól tette pedig nagyon nem..
8/13 A kérdező kommentje:
nem o még szuz,és nem hiszem hogy 18 évesen még nem lessz az,de kitudja
2012. febr. 3. 15:02
9/13 anonim válasza:
Nem ciki. Tényleg az a ciki, amikor 12-13 éves kislányok(még testileg és lelkileg is azok) szexelnek. 14 évesen meg jönnek a kérdések: "Lehetek terhes?" "Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy babát várok?" "Megtartsam vagy elvetessem?" "A 15 éves apuka nem vállalja a gyereket. Mit csináljak?" stb.
10/13 anonim válasza:
Szerintem egy dolog csak akkor ciki, ha te is annak érzed. Nem érzed annak, nem az, akármit is mondjon a másik. Komolyan néha nevetségesnek találom az ilyeneket, 18 évesről van szó és nem 30-ról! Majd fog szexelni minden nő, ha szerelmes lesz és úgy érzi, hogy a párja megérdemli a testét. Ez egy magánügy amihez senkinek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!