Kamaszok! Ti mit szoktatok csinálni nap, mint nap? Nemet és kort is!
Nyár:
Össze-vissza minden, attól függ, mikor kelek, az meg attól, hogy mikor fekszem... A felkelési időszak 9-13 óra között van.
Mostanában sokáig fent vagyok, ezért egészen estig olyan vagyok, mint a mosott rongy. Ha van valami program a barátaimmal, akkor nem nagyon csinálok semmit, csak készülgetek, ha nincs, akkor ezekből áll a nap: kutyákkal foglalkozás (etetés, vízcsere, fésülés, simizés, játék), locsolás, cserepes virágok rendberakása, néha gyomlálás, gépezés, olvasás, takarítás.
Suliidőben kelés fél hétkor, sietős készülődés, séta a suliba, ott szenvedek 6-7 órát, hazajövök, 5-ig lézengek, utána nekiállok tanulni kb. 7-8-ig, utána gép minimum 2 órát, alvás.
17L
Hajnalban kelek, megetetek, befogok/ lovagolok utána kajálok rendbe rakom a házat + főzök, meg etetek,itatok megint netezek délután alszok/tv-zek 3körül barátokkal lemegyünk a tóhoz/folyóhoz este rendbe rakom az állatokat és elég fáradt vagyok hogy aludjak..:D
15l
Suki idő: Reggel felkelek,reggeli meg ami utána következik,.elmosogatok meg ilyen apróságok,suli,onnan mikor haza èrek ebéd magam után elpakolok tanulás este Tv v gzès vacsora után olvasok...
Nyáron:Reggel felkelek amit mondanak megcsinálom utána azt csinálok amire kedvem.van.... Csak mostanában így nyár végén van az h tanulok h ha visszamegyek suliba akkor tudjak is valamit.. 16/l
Netezek, olvasok, tévézek, egy héten egyszer-kétszer elmegyek a barátokkal valahová, vagy a legjobb barátnőmmel vásárolni.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!