Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves fiam egyáltalán nem...

15 éves fiam egyáltalán nem fogad nekem szót, csavarog, megbukott, nem tudok vele beszélgetni... Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egyedül nevelem, próbálok jó anyja lenni, beszélgetni vele, meggyőzni, hogy tanulni jó, érdeklődöm a barátairól, semmi nem használ. Nem tartja be a szabályokat, hogy mikor kellene hazajönnie, órákat késik, kikészít teljesen.
2008. jún. 28. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

Azon azért nem gondolkodik el ez a nagy betűvel író idióta, hogy az asztalra tették a kaját a szülei és megzabálni jó volt, nem? Majd ha megdolgozol a napi betevőért, utána legyen nagy szád!

Én 13 éves vagyok (a csupa nagy betűvel iró idióta) és kérlek én most értem haza a MUNKÁBÓL!!!!!!! Reggel hét óta dolgozok!!!! Napi 3000ft-ot keresek de DOLGOZOK!!!!4 És nem most kezdtem má 11 éves koromban!!!! ÉN megdolgozok a napi betevőért mert a napi 3E-ból 1.8-at adok anyáméknak MINDEN NAP!!!!!! ennyiből mácsak kifizetik azt a kaját amit megeszek!!!!

+IDIÓTA VAGY TE MEG AANYÁD MER AZT SE TOD KI VAGYOK ÉS POFÁZOL RÓLAM!!!!! ERRE MONDJÁK HOGY BUNKÓ!!!4 ELŐÍTÉLETES NULLA!!!

2008. júl. 14. 18:46
 12/26 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhőtlenül élvezné a nyári szünetet! Egyébként egy baráti szülőkapcsolat nagyon sokat javít a kamaszkori kilengéseken. A kamasznak barátokra van szüksége és megértő, türelmes szülőkre. Javaslom, hogy ebbe a csapdába, amibe kérdésfeltevő került, próbáljunk nem beleesni, úgy, hogy több közös programot szervezünk a gyermekünkkel, sokszor annak barátaival. Mi is fiatal, vagány szülők lehetünk, akire büszke a gyerekünk, ezáltal dicsekszik is velünk és keresi a társaságunkat.

Egy bizalmas szülő-gyerek kapcsolatban elengedhetetlen a kölcsönös BIZALOM és a MEGÉRTÉS, segítsen egymáson a gyerek és szülő, tanulják meg, hogy a család az első, akire bármikor, bármiben számíthat. Legyen ez lelki, vagy anyagi eredetű probléma. Az olyan kamasz, aki egy ilyen családból lendül ki és linkeskedik, előbb utóbb lelkiismeretfurdalással megbánva tetteit tér haza, és önmegbocsájtást vár ... Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez a lényeg! Hogy milyen meghitt baráti a kapcsolatunk a gyerekkel! A kérdezőnek javaslom, hogy még nem késett el egy baráti kapcsolat kialakításával, és a 13 éves fiúnak is hasonlót a szüleivel! Mindenkinek sok sikert!

2008. júl. 15. 08:21
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
A nagybetűs írónak üzenem, hogy ha ő dolgozna akkor nem lenne kedve ilyen hülyeségeket és durvaságokat írni. Nem is tudom, hogy kerülhet egy ilyen oldalra.
2008. júl. 15. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
12%
elöttem iró!!! OLVASS TOVÁBB!!! és megtudod hogy a gyerek 13 évesen fillérekért dolgozik!!
2008. júl. 15. 19:59
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Az már feljogosítja,hogy mással úgy beszéljen?Én is fillérekért dolgozom,szabadság alatt is a maszekot csinálom.
2008. júl. 15. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:

ja fillérekért dolgozok de nem nagyon nehéz munkát!!!!!(najó csak néha az)

azé ennyiért mer senki nem MER gyereket alkalmazni !!!!!4(csak őt találtam)

MEG SZERETEM CSINÁLNI ÉS LEGALÁBB NEM EGÉSZNAP A GÉP ELŐTT ÜLÖK HANEM CSINÁLOK IS VALAMIT!ÉS KÖZBEN PÉNZT IS KERESEK!!!! JA ERREFELÉ A REGGELL 7TŐL ESTE HATIG TARTÓ NAPSZÁMOS MUNKÁÉRT (KAPÁLÁS MEEG ILYENEK A SZŐLŐBEN MEG ALMÁSBAN) 3500FTOT ADNAK!!!

2008. júl. 16. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, hogy miért vagy arra szorulva, hogy dolgozz? Nagyon sajnálom, hogy 13 éves korban egy gyereknek/kamasznak dolgoznia kell, ahelyett, hogy felhőtlenül élvezné a nyári szünetet!

NEM VAGYOK RÁ SZORULVA HANEM SZERETEM EZT CSINÁLNI ÉS RÁ ÉREK (AKO IS CSINÁLNÁM HA NEM KAPNÁK ÉRTE PÉNZT) NA PERSZE MEG JÓL JÖN EZ A HAVI 60-70 EZER FORINT!!!!!!

2008. júl. 16. 12:24
 18/26 anonim ***** válasza:
57%
Az én gyerekeim nincsenek egyáltalán rászorulva de mégis aljárnak hajnal 4-től du3-ig kukoricát címerezni, szintén 3500ft.ért. A pénz az övék, ebből mennek üdülni.Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha keresnek egy kis pénzt maguknak.
2008. júl. 16. 12:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
én is hasonló korú vagyok, mint a fia. a szüleim úgy tekintenek rám, mintha olyan sok gond lenne velem, pedig semmi rosszat nem teszek :D a bukás kicsit durva, de talán idővel rájön, hogy tanulnia kéne... a lényeg, hogy minél többet magyaráz neki, minél jobban tilt neki vmit, annál jobban fogja csinálni!
2008. júl. 16. 15:36
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszi, iskolát váltottunk, gimnáziumból szakképzésre, talán ez segít, a fiam is belátta, hogy ha nem tanul, akkor felesleges. Némi kis változás azért már látható, igaz kénytelen voltam kitolni a "csavargási idejét" de már nem hajnalban jár haza és nem órákat késik :)

Köszönöm a válaszokat!

2008. júl. 17. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!