Segítesz? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
A nevem Alíz.
De mindenki csak Lizinek nevez, de kezdem úgy érezni ez a név egy kicsit, hogy is monjam... babás. És a sok név lehetőség közül nem tudok választani. Melyik a legjobb?
Alíz, Liza, Liz... vagy maradjon a Lizi... nem tudom!
2013. aug. 4. 11:40
1/12 anonim válasza:
szerintem nem babás:) maradjon Lizi
2/12 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a Lizivel, de a Liza még jobb :D
3/12 anonim válasza:
Nekem az Alíz tetszik a legjobban, elég rövid név, szerintem nem feltétlenül kell becézni. De a Lizi is aranyos, amíg nem érsz a "Lizi néni" korba, addig nem kellemetlen szerintem. Igazából még a Lizi néni is aranyos :D
4/12 anonim válasza:
Lizi szerintem tök jó. :-) De ha annyira nem jön be, akkor Liza. :D
5/12 anonim válasza:
Az Alíz tökéletes úgy ahogy van.
6/12 anonim válasza:
Az Aliz nevet nem kell becézni, mert úgy jó ahogy van.
7/12 anonim válasza:
Az Alíz név nagyon jó, de ha nagyon választani kéna akkor Liza:)
8/12 anonim válasza:
nekem ezek közül az Alíz tetszik!
9/12 anonim válasza:
Pedig gyönyörű neved van! :) És örülj annak hogy becéznek! :)
A legjobb szerintem az Alíz és a Lizzie (ejtsd: Lizzi) :))
10/12 anonim válasza:
A Liza az nem becézés, hanem egy teljesen másik név! Szerintem nem kéne az Alízból Lizát csinálni. Maradjon a Lizi, ha már mindenki így szokta meg. De szerintem is szép a neved úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!