Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Miért tartjátok a...

Szülők! Miért tartjátok a kamaszkori szexet hatalmas "bűnnek"?

Figyelt kérdés
Én fiatalon váltam meg az ártatlanságomtól, s azóta eltelt már 5 év majdnem. Pár hét múlva leszek 19 (14 évesen szexeltem először) és úgy érzem, hogy nem bántam meg semmit. Nem faltam a pasikat, összesen két fiúval feküdtem le, a másodikkal a mai napig együtt vagyok. Anyukámnak a napokban mondtam el, hogy igazából 14 évesen került rá a sor. Elég rosszul esett neki, de azt mondta, hogy örül, hogy mégsem feküdtem le minden másodikkal. Ti miért tartjátok ekkora bajnak? Persze 12-13-14 évesen persze, hogy korai, de nekem nem lett belőle bajom és sok más ismerősömnek sem. Azt a magyarázatot pedig hülyeségnek tartom, hogy nem érett rá lelkileg. Sok nagykorú sem az, ráadásul ezek a kamaszok, akik már nem szűzek sokkal értelmesebbek. Legalább is akikkel találkoztam mind azok voltak.
2013. aug. 3. 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
12-15 évesen azért is korai,mert a gyerek még lelkileg,értelmileg,érzelmileg is sőt nagyrészt testileg is éretlen hozzá,még igazán mély szerelmet sem képes érezni,nincs 100%os védekezés,rengeteg következménye lesz,az első meghatározza a későbbi szexuális életet,lehet rosszul sül el frigid lesz sohasem lesz orgazmusa nem tudja mi az a szeretkezés hiszen ahhoz még gyerek,csak dugni tud és mivel úgy gondolja jó érzés ezért végig megy rajta a fél falu.Nem hinném,hogy értelmesebbek a nem szűz kamaszok ezt mi alapján találtad ki? Szerintem az sem normális hogy 18 évesen 2 fiúval már lefeküdtél és 14 éves kislányként szexeltél.
2013. aug. 3. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk én 14 évesen még csak nem is menstruáltam.
2013. aug. 3. 19:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Én kénytelen voltam 15-16 évesként gondolkozni, mert csak az ő társaságuk fogadott be így 13-14 éves koromban. Velük is éreztem jól magam. Persze külsőségek alapján valami iszonyat hülye embernek tűntem, de néhol megmutatkozott, hogy idősebb társaság tagja voltam. Anyukám nem tudta, hogy szexelek, apukám sem. Otthon adtam a kicsit csendes, de értelmes lányt. Most lepődött meg, ezt is csak azért meséltem el neki, mert a húgom kezd rib**cá válni és nem hiszem, hogy olyan szerencsés lesz, mint én.
2013. aug. 3. 19:25
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

13 évesen kezdtem...

26 vagyok...

Kiéltem magam 21 éves koromra bőven... Családom van 6. éve Párommal vagyok (Ő 29), neveljük a közös Fiúnkat szeretnénk már a következő babát... Házunk, autónk van és a Fiúnknak bankszámlája... Szerintem felelősség teljes felnőtt lettem... :)

Nekem más volt a gyerekkorom, mint sok tininek... Engem hamar pofára ejtett az élet... gyorsan kellett önálló lábra állni... 18 évesen üzletet vezettem fodrászként.

Nem mindegy kinek milyen a felfogása!

2013. aug. 3. 19:27
 15/24 A kérdező kommentje:
18 évesen 2fiú az nagyon kevés. Ráadásul úgy, hogy egyikük a párom. Azért találom őket értelmesebbnek (mármint azokat, akik mértékkel csinálják, nem megy rajtuk végig a fél város), hogy ők ezt általában meg is értik, nem jóérzésből csinálják. Lehet, hogy Ti nem tudtátok, hogy milyen egy igazi szerelem, de manapság egyre fiatalabban kezdik érezni. Persze nem pont ugyanazt, de nagyon közel állnak hozzá. De egy átlagos 14-15 éves már tudja, hogy milyen. Legalább is erre tudják.
2013. aug. 3. 19:29
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Hiába barátkoztál 1-2 évvel idősebbekkel akkor is csak 14 éves voltál ez mit sem változtat az egészen.

14 évesen az ember gyereke 8.osztályos nem???

Azért durva na.Nekem a teadélutánról este 8ra haza kellett mennem ennyi idősen....

Ja és hozzáteszem mielőtt azt mondanád,hogy mert az régen volt.Nem régen volt mert 23 éves vagyok.....

2013. aug. 3. 19:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Én 6-ra mentem haza. Néha elmehettem kisebb koncertekre, akkor 1-kor jöttek értem. Mellesleg nem bántam meg semmit, nagyon boldog voltam abban a pár évben :)
2013. aug. 3. 19:37
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem bántál meg semmit, akkor őrülj neki, mert az elég ritka. De én nem reklámoznám a helyedben hogy 14 évesen már nem voltál szüz. Nekem lesülne a bőr a képemről. 18 voltam mikor lefeküdtem a barátommal, akkor már egy éve voltunk együtt. Most 23 vagyok, és még mindig együtt vagyunk egy másfél éves kisbabával együtt.
2013. aug. 3. 20:30
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

# 11-es őszintén meglepődtem ezen a válaszon.

Egy 14-15 éves gyereknek is lehet mély érzése, nem egy olyan ismerősöm van akik 14 évesen jöttek össze,vagy az egyik fél 14 volt és most 20 évvel később még mindig együtt vannak.

Szerintem 14-15 évesen se korai HA nem alkalmi partnere van,hanem tényleg szerelemből.

2013. aug. 3. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:
én azon lepődök meg, hogy mint akart egy 17 éves majdnem felnőtt egy 14 éves kislánytól..
2013. aug. 3. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!