Szerintetek milyen az h 17 évesen nincsen külön szobám?
Nekem van külön szobám, de sajnos az az "átjáróház".
20/N
eszembe jutott valami
nézz meg egy mai japán filmet, mekkora lakásban élnek hányan
Arra nem gondoltál, hogy leválasszatok egy sarkot neked? Nem drága, mert meg lehet oldani gipszkartonnal, de mégis van saját, mégha csak egy kis lyuk is.
Kezdetben nekem is csak le volt választva egy sarok pozdorjából, és egy elhúzható ajtó volt rajta, ami sínen ment. Ez sztem nem olyan drága és akármikor szétszedhető, vagy akár később a szüleid is használhatják hálószobának...
Nem olvastam el minden kommentet mert 1-2 elég vérlázító, de azok, akik azt írják, hogy "örülj, hogy nem 8 négyzetméteren nyomorogtok 10en", azok kicsit elgondolkodhatnának, hogy a szülők, minek szülnek gyereket, ha utána nem nézik a SAJÁT gyerekük érdekeit, és azt, hogy az a szerencsétlen gyerek, milyen lelki traumán megy keresztül azért, mert saját szüleivel kell egy szobában aludnia, abszolút nincs magánélete, és még a barátait se meri elhívni a saját otthonába, annyira szégyelli az otthonát.
Feltétlen beszélj a szüleiddel, és mondd el nekik azt, amit nekünk. Ha igazán szeretnek téged, megértik, hogy neked is szükséged van egy kis magánéletre, és hogy nem toronyórát kérsz lánccal, hanem csak 1 kis szobát. Alkudj meg velük, hogy nem kérsz semmit karácsonyra, névnapra, szülinapra, ballagásra az elkövetkezendő 5 évben, csak egy külön szobát szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!