Nincsen semmi spermám, ez gond 15 évesen?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 23:22
3/21 anonim válasza:
Ez később sem gond, mert 1. túlszaporodott az emberiség, 2. így nem kell védekezned és élvezetesebb lesz az együttlét.
Viccet félretéve, szerintem van, aki későn érik... és van, aki soha.
4/21 anonim válasza:
Golyóid megvannak? Egy férfi embernek 2 golyója van. (Komoly a kérdés.)
5/21 anonim válasza:
El kellene menned az urológiára, ott kivizsgálnak. Lehet, hogy valami hormonális probléma, vagy egy kicsit lemaradtál a fejlődésben (kamaszodás).
6/21 anonim válasza:
Hát ha télleg semmi nincs az nem normális szerintem mert én 14 évesen vertem ki elősször és nagyon sok sperma jött a farkamból már akkor.
19/F
7/21 anonim válasza:
Ez gáz itt véget ért az életed.
sperma nélkül nincs élet , nem fogsz magadnak áldozatot találni és egyedül magányosan halsz meg a farkad rángatva.
8/21 anonim válasza:
Hogy egy komoly válasz is legyen: MÉG nem gáz, egy év múlva már inkább.
Simán belefér, hogy 16 évesen lesz csak szőr meg sperma. Ne azt nézd, hogy a többieknél mi van. Ha egy éven belül nem jön semmi, akkor viszont tényleg nézz be a dokihoz!
9/21 anonim válasza:
DEHOGYNEM KELL VÉDEKEZNIE!Egyik lányról a másikra adja át a betegségeket?!Micsoda világ!Ilyen nincs!Szerintetek a terhesség a szex legnagyobb veszélye???ÁááÁÁÁáááh...
10/21 anonim válasza:
Még most nem az. Vannak akiknél 11-12 korban lesz sperma, és vannak akiknél 16-17 évesen,azok későn érnek,biztosan te is az utóbbiba tartozol. Nem kell kétségbe esni, ha 1-2 év múlva sem lesz,akk van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!