Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek a lányomról?

Mi a véleményetek a lányomról?

Figyelt kérdés

12 éves. Iszonyúan sokat felesel. Szokott segíteni anyukámnak sütni-főzni.

Depeshe Mode-ot hallgat legtöbbet, Taylor Swiftet kevésbé, de szokott azt is. Egyre jobban kedveli a rockzenét. Viszont egyáltalán nem emós.

Mit gondoltok róla?

2013. júl. 31. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a zenei érdeklődésed egész jó. :) És azt, hogy te vagy a kérdésben szereplő lány. A feleseléssel óvatosan, meg kell tanulni befogni a szád, hidd el..én is feleselős vagyok, de már tudom mikor kell hallgatnom. Az egyetemen és a melóhelyen nem épp a legjobb tulajdonság.
2013. júl. 31. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Az hogy egy jófej kamasz lány vagy, mert imádom a Depeche Mode-ot! :P Dave Gahan 4ever. <333333

Amúgy az picit néha zavaró, ha feleselsz, de nem gond én is szoktam, néha kell is. De ne sokat! :D

Am ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk. :) Mi depesesek tartsunk össze! :DDDD

2013. aug. 2. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja 14/L :)
2013. aug. 2. 14:56
 14/14 Smile2013 válasza:

Köszi nektek !

Jóvanna!

Dave Gahan forever!!!!!!!!!! :)

2013. aug. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!