A barátnőm mondata szíven ütött: Minek sírsz, csak egy kutya volt (? )
egyetértetek vele?
Elpusztult a szeretet 8 hónapos kutyám. Nagyon szerettem. Le vagyok nagyon törve, és fáj...A barátnőm meg beszólt..Csak én reagálom túl a kutyám elvesztését? Ti veletek történt ilyen, hogy elvesztettétek imádott állatotokat? Persze most nem az a célom, hogy depresszióba essek, hisz az élet megy tovább, ez az élet rendje, megszületünk majd meghalunk. Csak most ez nagyon friss, és rossz:/ Nagyon hiányzik.
Nem reagálod túl, természetes gyászreakció megy végbe benned, ez teljesen normális.
Aki azt mondja, hogy "csak egy kutya volt", annak még biztos nem volt házikedvence.
Én zokogtam mikor a patkányom a kezeim közt halt meg.
Nagyim kutyája 16 éves koromban halt meg, akkor jobban sírtam, mint a dédim temetésén. Még hosszú évekig fájó szívvel gondoltam rá, mert még élhetett volna, csak egy betegség elvitte.
Van egy 2,5 éves kutyám akit imádok. Pici kora óta velünk van. Tavaly beteg lett véreset fosott és féltünk h nagyon komoly lesz a baj. Rengeteg sírtam neh baja legyen. De hála az égnek nem lett semmi baja. Nem tudom mi lesz velem egyszer ha már ő nem lesz. Imádjuk a férjemmel és a lányom is nagyon szereti. Igaz még csak most fedezgeti fel.
Aki számára "csak" egy kutya soha az életben nem volt még ilyen szerető társa az is biztos. Ezt át kell élni ahhoz h tudjad milyen is.
Sajnálom a kutyusodat nagyon és ha jól esik sírj. Ne foglalkozz a hülye beszólásokkal.
Elküldtem egyébként melegebb éghajlatra a csajszit.
És őszinte részvétem annak, aki elveszítette a kedvencét.:/
Köszönöm.
Nem reagálod túl. Tudom milyen rossz érzés, nekem néhány hónapja kellett elaltatni a kutyámat, mert súlyos beteg volt. A barátnődnek pedig nézd el a dolgot, gondolom nem szándékosan akart megbántani. Néhány embernek nem sokat jelentnek az állatok, gondolom, mert sose kerültek közel egyhez sem.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!