Ti mennyi pénzt adnátok gyereketeknek egy hetes táborba?
Én régebben 5-6000-eket kaptam, mikor 4-6 voltam, aztán már 7-8000-at, de sosem költöttem el mindet, mindig úgy igyekeztem, hogy maradjon.
Mostanában külföldre járok osztállyal főképp (nylevi spec, úgyhogy muszáj, úgymond :3), de mikor kilencedikben voltam Baján, 8000-et kaptam. Igazából költenem akkor semmire nem kellett, mert a háziak főztek, a lányokkal jártunk ki inni egy jegeskávét vagy fagyizni minden nap, arra ment el a pénzem.
Igazából attól függ, hova megy. Mikor még általánosban jártam táborba, mindig valami kaját vettem, mert a tábori ehetetlen volt és undorító. (hajszálak voltak benne, stb.)
Aztán meg ugye főleg üdítőkre, különösen külföldön. (De én alapjáraton sokat iszom.) Meg ugye külföldön szuvenírekre, könyvekre... XD Úgyhogy viszonyíts, mi kelhet majd, és aszerint. Meg persze figyelembe kell venni, hogy én most az 5-6 évvel ezelőttieket írtam le, azóta drágultak a dolgok rendesen.
Én Balatonon élek, és sajnos - sok tévhittel ellentétben - nagyon drága itt az élet, a megélhetés. Mondjuk a kisboltok, zöldségesek jóval olcsóbbak, mint mondjuk Budapesten vagy más nagyvárosokban, de a Balaton parton iszonyú drágaság van. Mai példám: két palacsintát és egy vizet vettem a strandon, és 800 forintot fizettem.
Szerintem mindenképpen adnék neki 15.000 forintot, de 10.000-et minimum, mert az 5-6.000 nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!