Milyen gyakran beszélgettek ismeretlenekkel a neten?
Most is azt csinálom, veled kedves kérdező. És VELETEK kedves kérdezők!
Elég gyakran. Sok debreceni ismerősöm van, mert előre elterveztem az életemet. 19F
a férjemmel is a neten ismerkedtünk meg. sőt, itt egy anyuka varrt nekünk pelusokat. ő megbízott bennem azzal, h. pénzt adott ki, megvette az anyagot, dolgozott vele, megvarrta, én pedig megbíztam benne azzal, h. előreutalással fizettem. természetesen mindig vannak fenntartásaim, ezt is hosszú egyeztetés előzte meg, kicsi ismerkedés stb. ettől még lehetett volna rossz kimenetelű, de ha mindig úgy állunk hozzá valakihez, h. hazudik, az sztem belőlünk is tükröz egy kicsit. az ilyen ember keserű lehet a mindennapokban is.
nem látom értelmét a neten való hazudozásnak, én sem teszem, így másról sem feltételezem. no meg pláne itt. minek járna ide egy 50-es szőrös alkesz pali arról hazudozni nekem, h. az ő 3 hósának a vörös holcim cement vált be hasfájásra?
egy anyuka mondta itt nekem a napokban ,h. beteg ember lehetek(nem ezekkel a szavakkal ,de ez jött le), amiért nekem ILYEN FONTOS, h. ki legyen írva s nevem, de egyénenként is, biztos, h. nem az igazi...
ha rosszat is feltételez, tartsa meg a véleményét,ne feltételezgessen, ne gyanusítgasson sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!