Fiatalok! Nektek mennyire fontos az, hogy hány lájkot kap a képetek?
Micsoda számok! Nekem jó, ha 8 van. Nem is érdekel. Törölni is akartam magam, de aztán nem tettem, mert ha valaki nem tud találkozni velem, tudja a számomat, nincs fölvéve skype-on, stb. akkor ott el tud érni.
A lájk semennyire sem izgat.
Nem nagyon teszek fel képet, sőt nem is frissítem a profilomat, mivel lusta vagyok hozzá... Zenéket, és vidiket osztogatok meg néha, ilyen gagyi oldalas postokat soha.
DE ha teszek fel képet, akkor örülök, ha valamire sokan reagálnak. (akár lájkkal) Múltkor beszéltem egy ismerősömmel, hogy eddigi legtöbb lájkot kapott képem a motoromról van, és hogy az 17 lájkot kapott, és ez engem miért nem zavar... Nemtudom, igazából örülök, ha nem jön felesleges értesítő..:D
Nekem a legtöbb eddig vagy 63-64 volt, az átlag meg 45 körül van.:)
Én megvagyok elégedve vele, nem szeretnék Facebook-csaj lenni, ráadásul tisztában vagyok vele, hogy népszerű sem vagyok, szóval így jó.:)
Mennyire fontos? Hát, őszintén öngyilkos nem lennék miatta, viszont jól esik, ha valaki lenyomja azt a Tetszik gombot.:D
Persze, nézek én sóvárogva néhány ismerősöm 400-600 lájkjaira (hozzáteszem, nem cserélnek minden nap profilképet, csak szimplán szépek:) ), de nekem így rendben van.:) 15/L
Nekem a legtöbb eddig 64 volt, ha jól emlékszem (már töröltem azt a képet).
Egyébként annyira nem foglalkoztat, de nyilván jól esik, ha lájkolják.
16/L
engem nem érdekel de nem is nagyon használom max chatre
18/f
Én pont leszarom. Kb. 200 ismerősöm van, és kb. 50-el, ha tartom még ma is a kapcsolatot valamilyen módon, de nem Facebookon. Volt már olyan képem ami 40-50 like-ot kapott, és egyeltalán nem érdekelt. A mostani profilképem kb. 2 hete van kint és 2 like van, de ez se izgat igazán.
Én inkább elmegyek a barátaimmal szórakozni, ha tetszik egy lány leszólítom, és a reakciók alapján tudom, hogy tetszek -e neki, az meg hidegen hagy, hogy mit hisz rólam a Facebook társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!