Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan koptassam le?

Hogyan koptassam le?

Figyelt kérdés
szóval, az osztályomból a srác aki megkért hogy járjak vele. Mondtam neki hogy ejthetünk egy próba napot amikor is meglátom hogy milyen igazából. Egyetlen kikötés: ne kürtölje szét! diszkrétebb típus vagyok. persze amint beértem a suliba már az összes barátnőm oda jött hogy- tényleg jártok. nem sokkal később mondtam is neki hogy ennyi volt, már látom hogy ebből nem lesz semmi. nem esett a szívemre mivel csak barátilag kedveltem. de elkezdetett zaklatni, azt hogy milyen szavakkal az nem részletezném, mostanában a barátnőimen és néha közvetlenül akarja vissza könyörögni magát. ó, hogy ő mennyire szeret! ó, hogy nem fogja feladni" én meg mondom neki hogy hagyjon békén nem akarok vele járni. UNDORÍTÓ! Ráadásul akkor egyre jobban utáltam amikor zaklatott, de most azt mondta a barátnőimnek hogy járunk! mérhetetlenül utálom! jogos a kiakadásom? hogyan állítsam le? próbáltam már szépen nyugodtan, de most hatalmas rosszindulatúságot érzek! Hogyan koptassam le?

#fiú #lány #tenyérbe mászó
2013. júl. 15. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele.

A barátnőidnek mondhatja, hogy "jártok", de ha soha senki nem lát titeket kettesben sehol, akkor egy idő után rá fognak jönni (a barátnők), hogy hülyét csinál magából.

2013. júl. 15. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsánat az esetleges hibákért
2013. júl. 15. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Hány évesek vagytok?:)

Én amúgy biztos,hogy mondanám neki,hogy találkozzunk és ott szemtől-szembe megmondanám,hogy sajnálom,de le lehet állni,mert már idegesítő/zavaró/bosszantó a viselkedése és ezt minnél tovább folytatja annál jobban fogom utálni és barátok se lehetünk a közeljövőbe stbstb valami ilyesmi. De mindenki máshogy intézi a dolgait. Én biztos ezt csinálnám:) Ha meg ebből nem értene akkor bevetném magam és valami más módszert választanék,ami 'durvább'..:D

2013. júl. 15. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:
a szép szóra nem hallgat
2013. júl. 15. 21:55
 5/8 anonim válasza:

Jesszusom!EZ volt az első szó ami elhagyta a számat miután ezt elolvastam.

Teljesen jogosan akadtál ki.A leírtak alapján totál kattant a srác.

Figyelj, szerintem próbálj meg vele négyszemközt beszélni vele(nyilvános helyen), mert lehet hogy szerelmes és arról sajnos nem tehet, ahogy arról sem hogy ilyen rosszul kezeli.Ha ezt már próbáltad és nem vált be akkor szerintem próbálj meg róla nem venni tudomást, esetleg összejönni egy mással.Egyszer le kell kopnia.Ha komolyra fordul a dolog akkor remélem tudod mit kell tenned.

Sok sikert!:)

2013. júl. 15. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam, csak szerencsére ő már elballagott, és nem azt mondta, hogy mi járunk, hanem én és egy barátom, emg hogy én milyen szerelmes vagyok belé stb.! Még jó, hogy nyár végén volt, azóta letilttotam faceről, mert már csak ott tud zaklatni. Borzasztóan ideges voltam rá, habár én nem adtam neki egy kicsi esélyt sem, de ez nagyon rossz mikor zaklatnak! Jól oszd ki mindenki előtt, égesd be, vagyhagyd a francba, nézd levegőnek.
2013. júl. 16. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele :) majd rájön magától is hogy nem érdekled :DD
2013. júl. 16. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Oltsd le mindenki előtt. Velem egy lány csinálta ezt, pedig semmi jelét nem adtam annak, hogy tetszik. Nem is ismertem igazán, de ő azt híresztelte, hogy járunk, meg mindennap smárolunk, stb.

A suli előtt hallottam hogy én vagyok a téma, oda mentem hozzá, és nem éppen finomkodva, elmondtam neki, hogy nem vonzó a személyisége, vagy makacs, vagy fogyatékos, mert az nem lehet, hogy ép ésszel nem fogta fel az első 7 beszélgetésünkkor elhangzott "Nem tetszel"-t.

Erre érdekesen reagált, annyit kérdezett, hogy most akkor szakítok -e vele...

Még hangosabban beszéltem, már-már üvöltöttem vele, és olyanokat vágtam a fejéhez, mint pl. "Előbb raknám a farkam egy húsdarálóba!".

Másnap már nem volt kedve rólam beszélni, meg hazudozgatni, azóta senki se áll vele szóba, mindenkinek leesett, mekkora kamus, őrült állat is ő.

2013. júl. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!