Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon félek a jövőmtől,...

Nagyon félek a jövőmtől, pedig csak 17 vagyok. Más is érez így?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, én.

Nem vesznek fel az orvosira, egyedül halok meg stb... :)

17L

2013. júl. 12. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem ilyen koromban, a legnagyobb félelmem az, volt, hogy nem vesznek fel az egyetemre és nem lesz munkám, lakásom, párom, gyerekem. Normális a félelem szerintem, de légy bizakodó, minden sikerülni fog, amit igazán akarsz. Most vagyok 30 éves mindenem megvan, amitől féltem, hogy nem fog sikerülni.
2013. júl. 12. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen. Külföldön szeretnék tovább tanulni, de hiába néztem ki ingyenes egyetemet, félek, hogy így sem tudok majd eleget spórolni.

17/f

2013. júl. 12. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, kapunyitási pánikban szenvedek. Most várom, hogy felvegyenek fősulira, ez a fő aggodalmam. Ha felvettek, akkor az lesz, hogy bent tudok-e maradni.

Aztán meg a szokásos: hol, miből, hogyan, kivel fogok élni, lesz-e egyáltalán valaki velem, lesznek-e új barátaim, vagy macskás néniként fogok meghalni, tudok-e majd boldogulni, nem leszek-e koldus ... és még sorolhatnám.

18/l

2013. júl. 12. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Valahogy nem félek a távoli jövőtől, majd lesz valahogy. Inkább a jelenre koncentrálok, és attól sokkal jobban félek, hogy mi lesz pl. a jövőhéten mint attól, hogy mi lesz 5 év múlva.
2013. júl. 13. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én valamiért az érettségitől. Am jó tanuló vagyok.

Pedig most ősszel leszek nyolcadikos és csak akkor fogok felvételizni. és ugye a fent említettek még messze vannak de akkor is.

Talán azért is vagyok így vele ,mert a bátyám most érettségizett és ősszel egy egyetemre. lehet ,hogy ez is közre játszik benne.

2013. júl. 13. 15:45
 7/7 anonim válasza:

Én is nagyon félek a jövőmtől.

Főleg ezek miatt:

- nem vesznek fel az egyetemre

- nem lesz barátom

- magányos leszek

Szóval nem vagy egyedül...

2013. júl. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!