Mit adjak el, amire van kereslet? (pénzt szeretnék szerezni)
Ne gyertek lécci azzal, hogy keressek rendes munkát! Mert NINCS! Akik hasonló cipőben járnak, hogy dolgozni akarnak, de nem találnak munkát, értik.
Szeretnék eladogatni dolgokat az interneten és ahol még lehet, de olyan ötletek kénének, amikre van is kereslet. Pl. gondoltam arra, hogy Vaterára rakok fel keresett könyveket, pl. Szent Johanna Gimi sorozat. Aztán most szaporítok epertöveket, és azt is eladnám tavasszal a piacon. Még milyen ötleteitek vannak?
Köszi, 17L
Nehéz kérdés az biztos, én anno, nyári szezonban szüretelni mentem el... jártam az ültetvényeket amíg az egyiken azt nem mondták, hogy barack betakarítás, reggel 6-tól... mentem. Most nem tudom lenne-e ilyen.
Esetleg nézd át a ruhatárad, cd-ket, hátha van olyan, ami nélkül meg tudsz lenni.
és igen a korrepetálás nem rossz ötlet, ha valamilyen tantárgyból erős vagy, akkor a lemaradt diákoknak pótvizsgára felkészítés is jó ötlet.
Nehéz fiatalon az már biztos. Rokoni körben a Mekibe mentek el a korodbeli ismerőseim dolgozni nyári munkára, ott sincs esély, próbáltad?
A #4-es válaszoló jókat írt. Esetleg nem használt tankönyvek? Így ha belegondolok, nekem rengeteg nem használt könyvem van, ami még beborítva sem volt. A tanárok megvetették, most meg nem venném hasznát.
Ha ezeket feltennéd Vaterára nem túl drágán, akkor lehet, hogy sikerrel járnál.
Szia !:)
Én is 17L vagyok. igaz én nem azért adtam el a dolgaimat mert kellett a pénz,mert jól élünk hál istennek,csak azért adtam el mert nem akartam kidobni,és tudok gyűjtögetni is :)
amiket eladtam,és kereslet volt rá:
cipő,ruhák,elektronikai eszközök.
amiekt még ajánlok neked:
ha valamiből jó vagy,akkor tennék hírdetést ki,nem drágán,mittom én 500 ft/ óra. vagy kutya sétáltatás,babysitterkedés,ilyesmi :)
nézz szét miket adhatnál el,amire nincs szükséged,és rakd fel őket. mondjuk ne a vaterára mert én is rosszul jártam.... sokat kell fizetni :( de mondjuk az aprod.hu az jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!