Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, fiúk! Mi a véleményete...

Lányok, fiúk! Mi a véleményetek a rövid hajról, lányoknál?

Figyelt kérdés

ma vágattam le a hajam :) Nektek bejön ha valakinek (lánynak) rövid a haja?

Kort és nemet is írjatok légyszi :) Köszi :)

13/L

2013. júl. 8. 18:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ milyen rövid. Ha fiúsan rövid, ahhoz nagyon szép karakteres arc kell.

Inkább hosszú.

2013. júl. 8. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Jobb ha hosszú. A hosszú haj tök jól néz ki ha nedves. :P
2013. júl. 8. 22:22
 13/26 anonim ***** válasza:
78%

Vannak,akiknek jól áll,vannak,akiknek nem.Nekem nem állt jól,megnövesztettem.:)

17/L

2013. júl. 8. 23:46
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

Hát az enyémnél legyen hosszabb.

Azaz legalább vállig érjen!:DD

15/F

(Persze nincs semmi bajom a rövidebbhajjal, de ezt preferálom... Nyilván ennyiből azért nem ítélek.)

2013. júl. 8. 23:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyira jön be mint a hosszú, lényeg, hogy jól álljon az illetőnek. Például szombaton valami ilyesmi hajú lányt láttam, ő neki kifejezetten jól ált: [link]

Bár valahogy úgy éreztem, hogy ő másik csapatban játszik, mint ahogy a képen láthat is.

2013. júl. 9. 00:59
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

Én kb. 2 hete vágattam le, és eddig mindenki szerint jobban áll, mint a hosszú! Nem bántam meg!

14/L

2013. júl. 9. 10:43
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

# 14

Kérem, aki lepontoz indokolja meg! A kérdést teljesen kielégítette válaszom! Aki egyéb okért pontoz le (mondjuk a hosszú hajamért), az töröltesse a profilját, mert nem érti az oldal működését! peace

2013. júl. 9. 12:50
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Hogy jól áll-e, az attól függ, milyen az arcod, fejformád, arcformád, illetve hogy milyen maga a frizura. Én is lány vagyok, tavaly levágattam nagyon rövidre, és én speciel nagyon megbántam, mert rettenetesen állt, komolyan keresgélem rá a jelzőket, de egyszerűen leírhatatlanul undorító volt. Ugyanakkor lehet, hogy egy más típusú rövid haj meg tök jól állt volna. Azokkal meg ne törődj, akik szerint egy lánynak nem lehet rövid haja és szoknyán meg kivágott felsőn kívül semmit sem viselhet. Mert ez nem igaz.
2013. júl. 9. 18:56
 19/26 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmi hajam van :') Köszönöm a válaszokat, mentek az ujjacskák :)

2013. júl. 9. 19:31
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én másfél éve vágattam le a hajamat,eleinte elég furcsán néztek rám(nem azért,mert csúnya volt,hanem mert az iskola lányainak 90%-a minimum hátközépig érő hajjal rendelkezik)de szerintem az a fontos,hogy nekem tetszik.Képet most nem fogok keresni,de kb olyan hosszú,hogy a legfelső kitapintható gerinccsigolyám fölött van 2-3 centivel.

13/l

2013. júl. 9. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!