Lányok, fiúk! Mi a véleményetek a rövid hajról, lányoknál?
ma vágattam le a hajam :) Nektek bejön ha valakinek (lánynak) rövid a haja?
Kort és nemet is írjatok légyszi :) Köszi :)
13/L
Attól függ milyen rövid. Ha fiúsan rövid, ahhoz nagyon szép karakteres arc kell.
Inkább hosszú.
Vannak,akiknek jól áll,vannak,akiknek nem.Nekem nem állt jól,megnövesztettem.:)
17/L
Hát az enyémnél legyen hosszabb.
Azaz legalább vállig érjen!:DD
15/F
(Persze nincs semmi bajom a rövidebbhajjal, de ezt preferálom... Nyilván ennyiből azért nem ítélek.)
Ugyanannyira jön be mint a hosszú, lényeg, hogy jól álljon az illetőnek. Például szombaton valami ilyesmi hajú lányt láttam, ő neki kifejezetten jól ált: [link]
Bár valahogy úgy éreztem, hogy ő másik csapatban játszik, mint ahogy a képen láthat is.
Én kb. 2 hete vágattam le, és eddig mindenki szerint jobban áll, mint a hosszú! Nem bántam meg!
14/L
# 14
Kérem, aki lepontoz indokolja meg! A kérdést teljesen kielégítette válaszom! Aki egyéb okért pontoz le (mondjuk a hosszú hajamért), az töröltesse a profilját, mert nem érti az oldal működését! peace
Ilyesmi hajam van :') Köszönöm a válaszokat, mentek az ujjacskák :)
Én másfél éve vágattam le a hajamat,eleinte elég furcsán néztek rám(nem azért,mert csúnya volt,hanem mert az iskola lányainak 90%-a minimum hátközépig érő hajjal rendelkezik)de szerintem az a fontos,hogy nekem tetszik.Képet most nem fogok keresni,de kb olyan hosszú,hogy a legfelső kitapintható gerinccsigolyám fölött van 2-3 centivel.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!