Mivel foglaljam el magam, ha egész nyári szünetben nem lesz lehetőségem gépezni?
Figyelt kérdés
Szervizben lesz a gép, így nem tudok majd netezni!
Kicsit függő vagyok, ezért elég tanácstalan lettem. Holnaptól számítva nem lesz lehetőségem gépezni.
Lány vagyok.
2013. júl. 8. 14:32
11/13 anonim válasza:
Kicsit eltérek: érdekelne mi az a baj egy szg. esetén, ami javítható, de 2-3 hónapig eltart. (Azért eléggé értek a PC-khez, meg informatikához. De őszinte legyek a legburkoltabb laptop, amit visszaküldenek Amerikába is kész max 1 hónap alatt. Mindegy.)
Szerintem osztálytársak haverok, stb. találkozz valakivel. Mozi? Én imádom, mondjuk egyedül nem annyira jó, de valaki csak elmegy veled. Strand detto. Telefonodon nincs net? Biciklizés? Valami sport, amibe nem hajtod szét magad?:)
Mivel lány vagy: Rajzolás?:) Vagy a többi lányos dolog, amit szerettek... Így kívülállóként nehéz!
15/F
12/13 anonim válasza:
Engem is meglepett, hogy egész nyáron szervizben lesz a gép. Marad a strandolás, olvasás, illetve amit a többiek már írtak. Az olvasást ne vessed el, mert ha megtalálod a műfajod, akkor az egyik legjobb elfoglaltság. Terjeszd ki a tvzési szokásaidat az ismeretterjesztő csatornákra. Ott is vannak jó sorozatok. Végső esetben, vegyél dvd-t, és egyik ismerősödet kérd meg, írja ki az eyik sorozat évadát ami érdekel.
13/13 anonim válasza:
Én sokat olvasok, a bátyám filmjei között keresgélek (sajnos a fele horror), kimegyek apukámmal a kertünkbe és ott olvasok, vagy segítek gyümölcsöt szedni, játszok a kutyámmal, elviszem sétálni a kutyámat, találkozok a barátnőimmel. (úgy heti egyszer, mert valaki mindig lemondja amit eredetileg megbeszélünk...) Zenét hallgatok, minden otthon talált újságot elolvasok. (Nyaranta még azt is szoktam tudni, mi történik a világban, mert egyébként sohase tudom :)) Olykor tv-zek, bár általában ezt utolsó lehetőségként vetem be, ki nem állhatom a tv műsort. Bár van egy sorozat, amit mostanában szívesen nézek, de ennyi. Sokszor rejtvényt fejtek. (elég unalmas dolog, dehát...) Néha angolozok kicsit, nehogy a nyár alatt mindent elfelejtsek. (van pár angol nyelvű könyvem) Sokszor megyek el úszni/futni/vagy bármi mást sportolni. Ha unatkozol ez tényleg egy tök jó. Nyaranta szoktam fogyni mindig pár kilót, pedig nem vagyok túlsúlyos :) Néha elmegyek az unokatesómékkal,anyuékkal vagy barátnőimmel strandra. Csomó dolgot lehet még csinálni, de ne unatkozz, mert annál nincs rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!