Egész nyáron valószínűleg dolgozni fogok és nem lesz lehetőségem súlyzózni?
Figyelt kérdés
Viszont azon gondolkodtam, hogy az ízületeim eléggé kattognak és veszek Arthro Guardot, elég jókat hallottam róla. Emellé ajánlott a pihenés vagy lehetne igazából súlyzózás mellett is? Saját testsúlyos edzésekre + futásra esetleg bicajozásra lesz lehetőségem a munkahely környékén, de konditerem nincs, szálkásodni tudnék így is elvileg nem? Kajával nem lesz gond.2013. jún. 14. 14:23
1/6 anonim válasza:
Hát izmot növelni nem nagyon fogsz tudni...
2/6 aikiboxer válasza:
Fegyencedzés -- jobb, mint a semmi.
3/6 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, de visszaesni úgy is sokat visszaesek nem?
2013. jún. 14. 22:32
4/6 poiu válasza:
Pár hónap szünet alatt látszólag "visszaesel", de ez nagyon gyorsan helyreáll. Inkább az a gond, hogy nem fogsz fejlődni. Az izületvédők nem érnek semmit, mert igen drága hatóanyaguknak csak tört része jut be az izületekbe. Viszont az nem jó, hogy kattogsz, ez gyakran előfordul azokkal, akik nagy súllyal rövid sorozatokat csinálnak...
5/6 A kérdező kommentje:
nem nagyok a súlyok és 8-12 sorozatokat végzek.
2013. jún. 18. 14:58
6/6 anonim válasza:
Ha tudsz fekvőzni,húzódzkodni,tolódzkodni(2 szék között), akkor nem fogsz nagyon visszaesni, sőt ha ezeket megcsinálod köredzésekben 15-20as ismétlésekkel akkor még jó állóképességre is szert tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!