Elengednétek a 15 éves lányotokat?
Lenne egy buli 2 hét múlva az innen kb 20 percre lévő városban. Ilyen félig fedett, félig szabadtéri.. A lány egy barátnőjével menne, aki szintén annyi idős, mint ő, és még egy barátnőjével, aki 19 éves. Az egyik verzió az, hogy jön a lány unokatestvére is(19 éves ő is) , és akkor kocsival mennének. Vagy a másik verzió, hogyha az unokatestvér nem tudna jönni, akkor a szintén 15 éves barátnő bátyjával(25 éves) mennének vonattal. Az állomás 10 percre van kb a buli helyszínétől. Szóval 2 nagykorú mindenképp lenne velük.
A lány most ballagott ,jól tanul, sosem volt még ilyen buliba, részeg sem volt, és nem is cigizett még.
( Igen, én vagyok a lány,és nagyon szeretnék erre elmenni, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Köszönöm előre is!:) )
Nem hiszem,hogy 15 évesnek buliban van a helye,persze volt kérdés ahol a sok tini nekem esett,főleg mikor leírtam alkoholt se igyon egy 15 éves.
Attól függ milyen buli,mennyire ismerem a két idősebbet,és te mennyire vagy megbízható.
Nem vagyok tini, bár gyerekem tényleg nincs.
De attól még a véleményemet leírhatom, mert ahogy elnézem a kérdést, nem volt kikötve, hogy csak olyan szóljon hozzá, akinek van gyereke.
És továbbra is az a véleményem, hogy egy gyereket nem lehet mindentől megvédeni, csak akkor, ha nem engedjük ki a lakásból. Sőt, még akkor is betörhetnek és elrabolhatják.
Nyilván félteném, de attól még elengedném.
Mi barátnőimmel 2hetente járunk utcabálba kb.1ig vagyunk ott és szülő jön értünk.
Annyi az elvárás hogy telefon bekapcsolva, felhangosítva, személye nálunk, mindenhova együtt megyünk, nincs alkohol esetleg káb. szer, a megbeszélt helyen maradunk.
15l (4en járunk és mindannyian ilyen idősek vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!