Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normalis ez? Nem tulzas mar...

Normalis ez? Nem tulzas mar egy kicsit?

Figyelt kérdés

A lanyom 16 eves lesz hamarosan es megszallotja a tisztassagnak. ( sot a rendnek is )

Ami engem aggaszt ,hogy mennyire viszi ezt tulazasba.

Pl: MINDEN EGYES alkalommal minden cipojet kiteszi hasznalat utan 1 orat szellozni a napra, majd a feher csikot addig mossa mig hofeher nem lesz, a belsejet kitorli es a kulsejen pedig vegig megy kefevel.

Kene aggodnom? Mindig ugy neveltem, hogy vigyazzon a dolgaira, a masokera meg plane.

2013. júl. 3. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ez ijesztő :O
2013. júl. 4. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:

A cipőjével szerintem nem baj, ha ezt csinálja. Én is ilyen lennék, ha nem lennék iszonyatosan lusta. :)

16/L

2013. júl. 4. 14:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Talan en vagyok a hibas mert en mondtam neki, hogy nagyon vigyazzon rajuk mikor megvettem ( mind nagyon draga es " markasak" )

Olyan feltelekkel vettem meg ,hogy mindig tisztan tartja ( vans, dc, a tobbi cipojenek a nevet nem tudom)

De nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan veszi

2013. júl. 4. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő maga is nagyon szereti a cipőjét, és igyekszik vigyázni rá, hogy minél tovább tiszta és újszerű maradhasson a cipő. Szerintem ezzel nincs baj.

De csak a cipőápolásban nyilvánul meg ez a viselkedés?

Egyébként nekem pakolási mániám van. Találtam is egy mozaikszót rá, az a neve, OCD. A rövidítés pontos jelentését most nem tudom. De gyerekkoromban is folyton mondták nekem, hogy ne pakolgassak, rendezgessek már! De engem ez megnyugtat, nagyon szeretek rendezgetni, ha szépen minden sorban áll, kategorizálva, színek szerint... És nem érzem betegségnek, jó néha idegesít, ha valami nem úgy áll, ahogy akarom, de hamar túlteszem magam rajta. :)

2013. júl. 6. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Vidd el pszihológushoz. Abból baja nem lehet.:)
2013. júl. 8. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!