Mit vigyek? Kellhet még valami?
Figyelt kérdés
Szombaton mennék a barátnőm szülinapi "bulijára" ami medencés,ottalvós lesz. Na most, én még soha nem aludtam egy barátomnál se,és nem tudom hogy mit kell vinni .(igen ez így kissé hülyén hangzik,de ez van.) Odáig jutottam, hogy 1 váltás ruha,pizsama,fürdőruha,dezodor,hajkefe,telefon és telefontöltő(mindez egy kisebb táskában).
Amúgy 10en leszünk lányok.
13/l
2013. júl. 2. 12:48
1/9 anonim válasza:
Ajándék, ha már születésnapja van.
2/9 anonim válasza:
fogkefe, fogkrém, papucs
kérdezd meg, hogy vigyél-e törülközőt
az ajándékot se felejtsd otthon
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,pl.a törölköző eszembe se jutott pedig elég logikus..><
Ment a zöld kéz.
2013. júl. 2. 13:01
4/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. tessék + tusfürdő, törcsi, fogkefe, fogkrém, talán valami rágcsa
piát nem ajánlom
5/9 anonim válasza:
napszemcsi,az ajin kívül vmi rágcsa v üdítő és esetleg naptej ha fehér bőrű vagy:)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,ment a zöld.
2013. júl. 2. 18:20
7/9 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító, görcsoldó, ha már menstruálsz és épp akkor jönne meg.
9/9 anonim válasza:
Annyi mindent felsoroltak a válaszolók, én ennyivel már kb elutazni megyek, nem egy éjszakára:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!