Mennyire lenne kínos?
Minden gyereket elkiser min. egy szulo. Egyaltalan nem ciki, foleg, ha tizeneves kis tini vagy!
Bepakolsz, adsz ket puszit neki, vegighallgatod a jotanacsokat es megvarja, amig elindul a busz veled.
Ne lazadj, meg rengeteg ido van elotted :))
Óó,egy édesanya sosem lehet ciki.:) Sőt elárulok valamit,amitől most aztán megfogsz lepődni.8.as koromban egy falusi suliba jártam,ide helybe,ahol lakok.Gondold el,itt az volt a sikkes,ha 4-esed volt magatartásból,mert az 5-ös az ciki volt már.Aztán meg olyan volt,hogy ciki volt,ha vitt az anyukám a buszra,mikor mentünk kirándulni..stb.
De amikor középiskolába kerültem,ez gyökeresen megváltozott.Az osztálytársaim az anyukáikat úgy emlegetik,mintha valami hősökről,szentekről beszélnének.Persze némelyik néha szidja is,merthogy jaj,ide meg oda nem votlak elengedve,meg hajnali négykor már haza kellett jönniükXDD,na mindegy,de sokan viszont szeretik dícsérni a szüleiket,főleg az édesanyjukat.Ez az osztályfőnökünknél is rettentően pozitív dolog,bár nem ezért csinálják,hanem tök őszintén.Szerintem ez a normális,meg ez nem ilyen szentes iskola,ne aggódj..hanem ez az iskola ebből a szempontból egy pozitív értéket nevel belénk,illetve a nagytöbbségbe.
Úgyhogy nem lenne kínos,egyáltalán!
17/L-nekem nem volt gólyatáborom:( A gólyabál előtt meg nagyon beteg lettem,így nekem az sem volt.:S
De érdekes:) Nekem anya mikor 9.-be mentem azt mondta,hogy már elég nagy vagyok nem éget,menjek csak egyedül és barátkozzak. Nekem lényegébe mindegy volt,hogy jön-e vagy sem,de jobban örlük,hogy nem jött. Meg amúgy is tudja,hogy csak ott állt volna ,mint egy fa,mert én egyből leléptem volna és mentem volna beszélgetni,így fölöslegesnek tartott,hogy eljöjjön. De emlékszek,hogy sok szülő elkisérte a gyerekét, nem merült fel senkibe se (csak már "nagymenőnek"),hogy ciki lenne. Sőt most voltam 10.-es és még pár szülő mindig elkisérte osztálykirándulás előtt a gyerekét,egyáltalán nem kínos.
Addig örülj még eltud kisérni!!:)
Szerintem sem lenne kínos,velem apám jött el.
17/F
Anya tőlem megkérdezte kilencedik elején, hogy jöjjön-e el velem az évnyitóra vagy nem (nem volt gólyatáborunk). Mondtam neki, hogy az ő dolga, ha jön, akkor nem haragszom meg, viszont az se gond, ha nem, szóval nekem mindegy volt. De mivel anya jó fej, mondta, hogy amúgy is hamarabb megyek be, nézzek körül, ha lesznek szülők, akkor szóljak, mert feljön ő is a suliba, ha meg nem, akkor magamra hagy, hadd ismerkedjek az új osztálytársakkal, meg stb.
Szóval szerintem egyáltalán nem ciki, ha anyud elkísér a buszig, sőt.^^ Használd ki, amíg vele vagy szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!