Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyenkor mit kell mondani?...

Ilyenkor mit kell mondani? Nagyon kínos volt:S

Figyelt kérdés

A legjobb fiú barátom levágatta a haját és elég érdekesen ritkították meg neki. Egész nap nem akarta levenni a sapkáját, aztán suli után a kukáknál megmutatta a haját, gondoltam túlreagálja, nem lehet annyira gáz. Megkérdezte, hogy nagyon gáz-e én meg nem tudtam mit mondani... Megbántottam. Hogyan kérjek bocsánatot? A fodrásztól pedig tényleg gonoszság volt egy ilyen fiút így elcsúfítani:P

13L

2011. jan. 26. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Mondd azt, hogy sajnálod, hogy megbántottad, nem akartad. De ő nyilván az őszinte véleményedet kérdezte, így hát benne volt a pakliban a negatív vélemény is. Mondd neki, hogy emiatt nem kell aggódnia, néhány hónap és visszanő az a haj;) Ez nem a világ vége.
2011. jan. 26. 14:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Kissé hipochondriás a drága, és könnyen meg is sértődik:P Hogyan vigasztaljam meg? Tényleg nagyon hülyén néz most ki:S
2011. jan. 26. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha tényleg jó barátok vagytok, akkor meg fog bocsátani egy bocsánatkérés után.

Mondd azt neki, hogy ne haragudjon, nem akartad megbántani.

2011. jan. 26. 15:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Meg is oldottam:) Köszi szépen
2011. jan. 26. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
A hipochondria hogy jön ide ??
2011. jan. 26. 15:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Minden betegséget, apró elváltozást túlreagál:P
2011. jan. 26. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,de tudod te mit jelent a hipochondria??

Amúgy ha tudod,hogy gyenge lelkű akkor lehettél volna vele kicsit finomabb..

2011. jan. 26. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó jogosan beszél.

Én azt tudom mondani, hogy mondd el neki, hogy sokat jelent számodra ő saját maga, és a külső mellékes. Próbáld meg megvigasztalni, hogy vissza fog nőni a haja. És ami a legfontosabb, hogy mutatkozz vele. :)

2011. jan. 26. 21:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Mutatkozom vele, hiszen nagyon szeretem:) Először se az tűnt fel, hogy milyen jól néz ki
2011. jan. 27. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb megszokod azt h hülyén néz ki aztán majd mondod neki h milyen hülye vtam, nem is olyan rossz ez (és itt tényleg őszinte leszel, mert már sokat láttad..)
2011. febr. 16. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!